x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC National - Burca, la detectorul de minciuni

FC National - Burca, la detectorul de minciuni

de Madalina Corbeanu    |    03 Mai 2006   •   00:00

Ovidiu Burca este primul jucator de fotbal din Romania supus testului poligraf. Capitanul echipei FC National a fost investigat in urma suspiciunilor de non-combat care au existat dupa partidele pe care "bancarii" le-au disputat cu Jiul Petrosani si cu FC Vaslui.
Cel care a luat decizia ca toti jucatorii si angajatii clubului din Cotroceni sa fie verificati, pentru a dovedi ca meciurile nu au fost aranjate, a fost presedintele Consiliului de Administratie al FC National, Constantin Iacov, primul oficial care s-a supus testului poligraf. Rezultatul acestuia a iesit negativ.

STRES. Burca a marturisit ca nu se teme de detector, deoarece are constiinta impacata, insa a recunoscut ca situatia este destul de stresanta. "Nu stiu daca se poate intra in istorie cu o astfel de proba, insa am venit aici ca sa demonstram ca nimeni nu a trucat nici un meci. Eu am fost trimis primul in calitate de capitan, chiar daca la partidele incriminate am jucat doar 30 de minute. A fost o decizie a conducerii noastre si ne supunem", a declarat jucatorul. In urmatoarele saptamani, incepand de miercuri, vor fi supusi testului poligraf toti angajatii clubului "bancar", inclusiv stranierii si antrenorul Cristiano Bergodi.

×
Subiecte în articol: sport