x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC National - Radu Niculescu e noul presedinte

FC National - Radu Niculescu e noul presedinte

de Sorin Anghel    |    11 Oct 2005   •   00:00
FC National - Radu Niculescu e noul presedinte

Presedintele Consiliului de Administratie, Constantin Iacov, a anuntat la finalul sedintei Adunarii Generale a Actionarilor, ca noul presedinte al gruparii este fostul jucator Radu Niculescu (foto), care il inlocuieste pe Gino Iorgulescu, retras din motive personale.

EXPLICATIE. "A avut loc o sedinta in care s-a retras domnul Gino Iorgulescu si alti actionari. Au venit fostul jucator Radu Niculescu si un alt om de afaceri, Nicolae Cristescu. Radu Niculescu va ocupa functia de presedinte, in locul domnului Gino Iorgulescu. In rest nu sunt modificari in conducere. Eu raman in continuare presedintele Consiliului de Administratie", a declarat Iacov.

PIERDERE. Oficialul "bancar" a recunoscut ca plecarea lui Iorgulescu reprezinta o pierdere pentru club. "Experienta lui a contat mult in parcursul echipei din ultimul timp", a recunoscut Iacov, care a devenit actionar majoritar la clubul din Parcul cu Platani. De asemenea, Radu Niculescu va avea si el un pachet de actiuni. Iacov a mentionat ca se continua negocierile cu tehnicianul italian Giuseppe Giannini, pentru preluarea functiei de antrenor principal. In ceea ce il priveste pe atacantul Bogdan Mara, acesta nu se afla in vizorul "bancarilor", desi se pregateste sub comanda lui Catalin Necula.

C.V. Radu Niculescu a evoluat la FC National in perioadele 1995-1998 si 1999-2000, precum si in returul sezonului competitional 2003/2004. "Buburuza" a mai trecut pe la Inter Sibiu, Dinamo, "U" Craiova, Rapid, Steaua, Galatasaray Changchun Yatai. (Sorin Anghel)

×
Subiecte în articol: sport radu