x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC TIMIŞOARA – FC ARGEŞ 2-1 / Victorie norocoasă

FC TIMIŞOARA – FC ARGEŞ 2-1 / Victorie norocoasă

de Marius Mihalcea    |    02 Mar 2009   •   00:00
FC TIMIŞOARA – FC ARGEŞ 2-1 / Victorie norocoasă
Sursa foto: Alex Hreniuc/

Gabi Balint a recunoscut că gruparea de pe Bega s-a impus cu şansă în faţa piteştenilor şi s-a arătat nemulţumit de prestaţia unora dintre elevii săi.



Timişoara a câştigat graţie auto­golului lui Lăcustă şi a gafei comise de Boşneag, care i-a oferit balonul pe tavă lui Stelian Stancu, pentru 2-1.

La fi­nalul confruntării de pe "Dan Păltini­şanu", Balint a trecut repede peste euforia primului său succes în calitate de antrenor principal în Liga 1 şi a făcut o analiză la rece a jocul. "Mă bucur că am debutat cu dreptul, dar nu a fost uşor.

FC Argeş este o echipă de mingicari şi pot să spun că am câştigat acest meci şi cu no­roc. În repriza a doua, până la gol, piteştenii au avut iniţiativa şi au condus într-un fel jocul", a remarcat fostul internaţional.

În ceea ce priveşte evoluţia echipei sale, Balint a precizat: "Au fost jucători care nu s-au ridicat la nivelul lor. Gigel Bucur nu a intrat în joc, în ultimul timp am văzut la el o mică ieşire din formă, dar sper să revină repede, pentru că avem nevoie de el. Nici Parks, pe care l-am preferat în detrimentul lui Magera, nu a fost acel Parks pe care îl ştiu eu, a pierdut destule mingi. Totuşi, Parks a şi dezechilibrat de multe ori apărarea adversă".

"Din păcate, nu am reuşit să conservăm avantajul luat în debutul meciului. Norocul şi ghinionul fac parte din fotbal şi nu pot invoca neşansa", a declarat tehnicianul argeşenilor, Ionuţ Badea.

Altfel, timişoreanul Dorin Goga a suferit în meciul de sâmbătă o fractură de peroneu la piciorul drept şi va fi ope­rat săptămâna aceasta la o clinică din Viena.

×
Subiecte în articol: sport