x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC Timişoara - Ganea, pus pe liber

FC Timişoara - Ganea, pus pe liber

de Dragos Stoica    |    16 Iul 2008   •   00:00

Epopeea fostului internaţional Ionel Ganea la Timişoara a luat sfîrşit. Adus în vara anului trecut pe malul Begăi cu surle şi trîmbiţe, atacantul a eşuat în echipa lui Duşan Uhrin, tehnicianul făcînd ieri publică decizia sa de a renunţa la serviciile jucătorului.



Epopeea fostului internaţional Ionel Ganea la Timişoara a luat sfîrşit. Adus în vara anului trecut pe malul Begăi cu surle şi trîmbiţe, atacantul a eşuat în echipa lui Duşan Uhrin, tehnicianul făcînd ieri publică decizia sa de a renunţa la serviciile jucătorului. "Ganea a terminat la noi. În acest moment, el discută cu conducerea clubului termenii rezilierii contractului. Nu vreau să analizez situaţia lui, dar se află într-un moment greu acum. Nu a reuşit să intre în echipă şi nici să se menţină în cadrul lotului. În acest moment avem 25 de jucători, pe fiecare post avem dubluri. Poate pe un anumit post am fi reuşit să-l încadrăm, dar eu cred că la 35 de ani este greu să se impună în faţa celorlalţi", şi-a explicat Uhrin hotărîrea.

TRANSFERURI. Totodată, timişorenii au decis să renunţe şi la serviciile fundaşului Alin Raţiu. Deşi portughezului Filipe da Costa nu i-a sosit cartea verde, iar slovenul Dare Vrsici trebuie să se opereze, Duşan Uhrin jr nu îşi face probleme pentru acoperirea postului de mijlocaş ofensiv. "Mai avem şi alţi jucători care pot evolua pe acel post. Se poate întîmpla chiar să mai vină unul sau doi jucători pe acel post". În acest sens, bănăţenii l-au urmărit pe sîrbul Nemanja Matic, legitimat acum la MFK Kosice.

×
Subiecte în articol: sport