x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC TIMIŞOARA / Sprijin de la Dragomir?

FC TIMIŞOARA / Sprijin de la Dragomir?

de Mihai Igirosanu    |    10 Mar 2009   •   00:00
FC TIMIŞOARA / Sprijin de la Dragomir?

Marian Iancu, patronul echipei bănăţene, care ar putea deveni liderul Ligii 1 în cazul recuperării celor şase puncte de la TAS, s-a întâlnit ieri cu preşedintele LPF, Dumitru Dragomir. În cazul reprimirii punctelor, FC Timişoara ar devansa-o pe Dinamo cu două lungimi. 



Unul dintre subiectele atinse în cadrul întrevederii dintre cei doi a fost legat inevitabil de cele şase puncte pe care echipa timişoreană le-a pierdut în urma unei hotărâri a FIFA pusă în aplicare de FRF. “Am eliminat animozităţile şi am diluat ostilităţile, iar de acum ştim ce paşi avem de făcut. Sunt mult mai încrezător în activitatea domnului Dumitru Dragomir, dar nu sunt sigur că vom primi înapoi cele şase puncte. Prefer să îmi temperez optimismul, dar am garanţia că de acum vom face ceea ce trebuie şi unde trebuie”, a declarat Marian Iancu. Această întâlnire vine la puţine zile după ce preşedintele FRF, Mircea Sandu, i-a trimis liderului LPF, Dumitru Dragomir, o scrisoare oficială prin care îl deleagă pe acesta să se ocupe de cazul referitor la culorile, denumirea şi istoricul lui Poli Timişoara, precum şi la depunctarea echipei de pe Bega.   

După victoria obţinută duminică seară la Târgu-Jiu, antrenorul formaţiei bănăţene, Gabi Balint, şi-a exprimat ieri spe-ranţa că fanii vor veni în număr mult mai mare lângă echipă: “Am făcut doi paşi importanţi, pozitivi. Sper să o ţinem aşa în continuare şi să creştem de la meci la meci. Lumea începe să simtă febra rezultatelor în Timişoara. Sunt convins că la meciul următor stadionul va fi mult mai populat decât la partida trecută de acasă”, a spus Balint la Radio Timişoara.

×
Subiecte în articol: sport