x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FCM Bacau - Dinamo: 0-1 / Noroc cu ex-stelistii

FCM Bacau - Dinamo: 0-1 / Noroc cu ex-stelistii

de Ionut Paduraru    |    07 Apr 2006   •   00:00
FCM Bacau  -  Dinamo: 0-1 / Noroc cu ex-stelistii

Dinamo a castigat trei puncte la Bacau pe mana fostului stelist Tiberiu Curt, folosit de Florin Marin in premiera de la sosirea in Soseaua Stefan cel Mare.

Adus in "Groapa", de la Steaua, la solicitarea lui Esteban Vigo, cu care mai lucrase la Universitatea Craiova, Curt jucase pana miercuri seara doar la echipa a doua a "cainilor". La primul meci in Divizia A pentru Dinamo, Curt a marcat cu capul golul victoriei in prelungiri, dupa centrarea unui alt fost stelist, Catalin Munteanu. "Ii multumesc lui Florin Marin pentru incredere. Nu sunt un erou si nici un salvator, meciul a fost castigat de toata echipa. Sper sa batem si Steaua duminica", a spus Curt la finalul meciului.

RETROGRADARE. Dezamagit de infrangerea pecetluita in ultimele momente ale partidei, antrenorul Cristi Popovici a declarat ca sansele lui FCM Bacau de a se salva de la retrogradare s-au redus considerabil. "Meciul cu Dinamo era foarte important. Acum sansele noastre de a scapa s-au redus spre 10%", a spus Popovici, care si-a laudat totusi elevii pentru prestatia lor: "Sunt multumit de modul cum s-au daruit jucatorii si sper sa joace la fel si in celelalte meciuri. Daca este sa moara, macar sa moara frumos". In afara de un punct in clasament, bacauanii au irosit si sansa de a incasa primele promise de finantatorul Stelei, Gigi Becali, pentru a o incurca pe Dinamo: 1.000 de dolari pentru un meci egal si 1.500 pentru victorie.

MERITE
"Sunt trei puncte foarte importante in lupta pentru titlul de campioana. Aceasta victorie este meritul jucatorilor, care s-au daruit exemplar pe teren, si al fostului antrenor, Ion Marin. Eu nu am un merit prea mare in obtinerea celor trei puncte, sunt de putin timp la echipa, nu am facut altceva decat sa le ridic moralul dupa meciul cu Poli Iasi"
Florin Marin
antrenor Dinamo
INCREDERE
"Am intalnit o echipa care lupta pentru evitarea retrogradarii, ce si-a jucat poate ultima sansa in meciul cu noi. Pentru noi urmeaza derby-urile cu Steaua si Rapid, care sunt foarte importante pentru soarta campionatului si in care ne putem reabilita in fata fanilor. Victoria de la Bacau ne-a ajutat, acum abordam meciul cu Steaua cu un moral bun"
Dan Alexa

DERBY
Astazi vor fi puse in vanzare biletele pentru meciul Dinamo - Steaua, care va avea loc duminica, de la ora 20:30. Preturile biletelor sunt: tribuna 0 - 50 RON, tribuna I - 30 RON, tribuna a II-a - 15 RON, peluza I - 10 RON, peluza Catalin Haldan - 10 RON. In baza acordului de reciprocitate incheiat la inceputul campionatului, clubul din Ghencea va primi 2.000 de bilete pentru aceasta partida, suporterii stelisti urmand sa stea la peluza I (sectoarele 26, 27, 28, 29, 30, 31). Partida va fi condusa de o brigada italiana, cu Pasquale Rodomonti la centru.
INCIDENTE
La finalul meciului, jucatorii bacauani au contestat maniera de arbitraj a lui Augustus Constantin. In timpul altercatiei, in drumul spre vestiare, arbitrul i-a aratat cartonasul rosu lui Valentin Geaman. In timpul conferintei de presa, purtatorul de cuvant al clubului bacauan, Cornel Cepariu, a afirmat ca Augustus Constantin l-ar fi imbrancit pe Geaman. De asemenea, aproximativ 50 de suporteri ai gazdelor s-au oprit la poarta stadionului dupa incheierea meciului, asteptandu-i pe oficialii dinamovisti, care au fost huiduiti si injurati copios.

×
Subiecte în articol: sport dinamo