x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Festivitate - Nadia, prima laureata

Festivitate - Nadia, prima laureata

de Madalina Corbeanu    |    16 Sep 2006   •   00:00
Festivitate - Nadia, prima laureata

Administratia Prezidentiala si Fundatia "Casa Campionilor", prin consilierii de stat Mariana Bitang si Octavian Belu, au acordat Nadiei Comaneci trofeul "Campioni de legenda".

Nadia Comaneci a facut un efort mare pentru a veni in tara cu ocazia a doua evenimente importante, primirea trofeului "Campioni de legenda" si aniversarea a 100 de ani de la infiintarea Federatiei Romane de Gimnastica, lasandu-si copilul in varsta de 3 luni in grija sotului ei, Bart Conner, si a doua bone. Impresionata de festivitatea pe care membrii Fundatiei "Casa Campionilor" si consilierii de stat Mariana Bitang si Octavian Belu au organizat-o in onoarea sa, Nadia a marturisit ca are emotii de fiecare data cand primeste un premiu in tara. "Zeita de la Montreal" a apreciat ca decernarea acestuia "este un gest de respect pentru cei care au adus glorie Romaniei".

SURPRIZE. Pentru ca organizatorii i-au pregatit un scurtmetraj cu cele mai importante momente ale carierei, fosta gimnasta a recunoscut ca nu a urmarit decat de patru ori imaginile cu ea in activitate. "Imi provoaca emotii, cu toate ca stiu ce am facut acum 30 de ani, dar simt ceva in stomac de fiecare data cand le urmaresc", a spus Nadia, care a dat un autograf pe o poza marita a copertii revistei Time din data de 2 august 1976. In sala, printre marii campioni ai Romaniei, Dan Grecu, Nicu Vlad, Iolanda Balas Sötter, Elisabeta Lipa, Ilie Nastase, Gabi Szabo, Camelia Potec, Cristian Gatu, Marius Urzica si Laura Badea, s-au aflat colegele Nadiei, Andreea Raducan, Gina Gogean, Lavinia Milosovici, Maria Olaru, Silvia Stroescu, Monica Rosu, Oana Ban, Andreea Isarescu si Dana Sofronie, care i-au oferit acesteia cate un trandafir rosu.

×
Subiecte în articol: sport