x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Florin Prunea, audiat la DNA Piteşti

Florin Prunea, audiat la DNA Piteşti

14 Mai 2009   •   00:00
Florin Prunea, audiat la DNA Piteşti

Directorul de relaţii internaţionale în Federaţia Română de Fotbal, Florin Prunea, s-a prezentat, în această dimineaţă, la sediul DNA Piteşti pentru a fi audiat în legătură cu presupusa implicare a sa în scandalurile de corupţie care au cuprins fotbalul românesc.

"Nu cunosc nimic de anchetarea lui Prunea. Am avut contre cu el de-a lungul timpului, dar nu îl condamn. Trebuie însă să se înţeleagă odată că nimeni nu e mai presus de lege. Acum nu ne rămâne nimic de făcut decât să aşteptăm să vedem cum decurge ancheta DNA", a spus Dragomir pentru Mediafax.


Deocamdată nu se ştie dacă acesta este audiat în calitate de martor sau inculpat, notează antena3.ro. Procurorii DNA au ţinut secret faptul că Prunea urma să fie audiat, însă acest lucru se vehicula de circa două săptămâni.

Conform unor stenograme apărute în presă, Cornel Penescu a avut o discuţie telefonică cu Prunea, în care fostul portar al echipei naţionale îl sfătuieşte pe patronul Argeşului să forţeze numirea lui Corpodean ca arbitru la partida echipei sale cu FC Vaslui. De asemenea, au mai ieşit la iveală discuţii între Cornel Penescu şi Ilie Făcăleaţă, dar şi între Ilie Făcăleaţă şi Sorin Corpodean, care dezvăluie felul în care s-au desfăşurat evenimentele în acest caz.

La sfârşitul lunii aprilie, Florin Prunea susţinea că nu are legătură cu scandalul de corupţie şi că stenogramele resptective nu îl incriminează cu nimic. În plus, acesta mai declara că, dacă va fi chemat la audieri pentru a da explicaţii în acest caz, se va prezenta.

Florin Prunea, fost portar al echipei naţionale de fotbal, deţine funcţia de director de relaţii internaţionale în Federaţia Română de Fotbal. În vârstă de 40 de ani, Prunea nu este deloc străin de lumea fotbalului, având relaţii strânse cu mulţi dintre conducătorii de cluburi din România, dar în special cu fostul său club, Dinamo Bucureşti. (V.A.)

 

 

×
Subiecte în articol: sport prunea