x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern 15 suporteri, amendaţi în timpul meciului Oţelul-Timişoara.

15 suporteri, amendaţi în timpul meciului Oţelul-Timişoara.

16 Mai 2011   •   11:31
15 suporteri, amendaţi în timpul meciului Oţelul-Timişoara.

14 suporteri din Galati si unul din Timisoara au fost amendati de jandarmi in timpul meciului dintre Otelul Galati si FC Timisoara, disputat in etapa a XXXIII-a, penultima, a Ligii 1.

"Au fost date amenzi pentru nerespectarea prevederilor legii nr. 61/1991 si legii nr. 4/2008. Mai precis este vorba despre consum de bauturi alcoolice in spatii publice, despre adresare de injurii, comercializarea de bilete la suprapret, incercarea de patrundere in incinta stadionului fara a detine documentele necesare sau refuzul de a prezenta documentele de acces si datele de identitate", a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Galati, Costin Barbu.

Potrivit sursei citate, asupra unui suporter timisorean s-au gasit aproximativ doua grame de substanta verde care ar face parte din categoria celor interzise, jandarmii sesizand lucratorii de la BCCO din cadrul Politiei Galati pentru a continua cercetarile.

Otelul Galati a castigat primul titlu de campioana a Romaniei din istoria sa, dupa ce a invins, duminica seara, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), pe FC Timisoara.

Vezi cum au sarbatorit pe strazi fanii Otelului primul titlu de campioana


×
Subiecte în articol: oţelul galaţi fc timiŞoara liga 1