x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern 30% din încasările Supercupei României vor fi donate sinistraţilor din Moldova

30% din încasările Supercupei României vor fi donate sinistraţilor din Moldova

15 Iul 2010   •   00:00

Federaţia Române de Fotbal a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că un procent de 30 la sută din încasările rezultate în urma vânzării biletelor de intrare la Supercupa României - Timişoreana, programată duminică, va fi donat sinistraţilor din Moldova.

"Dincolo de miza sportivă, acest meci are şi o conotaţie umanitară, a cărei împlinire va depinde de numărul spectatorilor ce vor fi prezenţi la stadion. Asta, în condiţiile în care 30 la sută din încasările rezultate în urma vânzării biletelor de intrare vor fi virate în beneficiul sinistraţilor recentelor viituri din ţara noastră", se menţionează pe site.

De asemenea, Federaţia Română de Fotbal a anunţat că înaintea partidei se va ţine un moment de reculegere în memoria celor care au căzut victime inundaţiilor din ultima perioadă.

Ediţia 2010 a Supercupei României - Timişoreana se va disputa, duminică, de la ora 20:30, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj între CFR Cluj, câştigătoarea titlului şi a Cupei României, şi Unirea Urziceni, ocupanta locului doi în Liga I.

×
Subiecte în articol: stiri