x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern A decis UEFA închiderea Naţional Arena? Preşedintele Oţelului Galaţi spune că da

A decis UEFA închiderea Naţional Arena? Preşedintele Oţelului Galaţi spune că da

08 Sep 2011   •   08:57
A decis UEFA închiderea Naţional Arena? Preşedintele Oţelului Galaţi spune că da

Reprezentantii UEFA care au inspectat gazonul National Arena in aceasta dimineata au decis sa nu mai permita disputarea altor meciuri pe noul stadion din Capitala. Informatia a fost dezvaluita de Marius Stan, presedintele Otelului Galati, la Radio GSP.

UPDATE 14:20 - Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, prezent la discutiile cu reprezentantii UEFA a declarat ca azi sigur nu se va lua nicio decizie in privinta Arenei Nationale.

"A fost o comisie de la UEFA, a luat niste mostre si se pare ca, deocamdata, stadionul poate fi declarat inchis, competitiilor in momentul de fata. Evident ca acest lucru se intampla din cauza gazonului, un stadion de avengura asta fara gazon e degeaba. Nu venim acolo la spectacol, nu vreau sa vorbesc mai mult inainte de a avea punctul de vedere al FRF, desi eu stiu deja ce s-a discutat cu cei din comisia venita din partea UEFA", a spus presedintele Otelului, potrivit gsp.ro.

Doi inspectori de la UEFA au fost prezenti in aceasta dimineata la National Arena, pentru a vedea care este situatia legata de gazon. Adrian Oprisan, administratorul Gama Verde SRL, firma care a pus gazonul, presedintele FRF, Mircea Sandu, si directorul departamentului de licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru, i-au insotit pe cei doi reprezentanti ai forului european.

Oamenii de la UEFA au verificat aspersoarele si au traversat terenul de la un capat la celalalt, au facut o multime de fotografii si au cerut zeci de amanunte de la Oprisan.

Dupa meciul de marti, dintre Romania si Franta, jurnalistii francezi au criticat aspru starea gazonului de pe Arena Nationala, comparandu-l cu un camp de cartofi sau cu o gradina "presarata cu musuroaie de cartita".

"Arena Nationala a avut totul, mai putin gazon. Era complicat sa joci fotbal. Astfel, actorii acestei parodii de meci interantional s-au prins intr-un joc in care fiecare schimbare de directie, alunecare, transforma iarba intr-un grotesc camp de cartofi", a scris Le Monde.

Revenim cu amanunte

×