x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern A fost sau n-a fost?

A fost sau n-a fost?

de Vicentiu Neagoe    |    28 Feb 2012   •   21:00
A fost sau n-a fost?

Stenograma Comitetului Executiv al FRF, care a avut loc pe 20 iulie 2011, a fost facuta publica. Seful FRF, Mircea Sandu, a fost de neoprit, propunand cea mai aspra sanctiune pentru Universitatea Craiova, desi exista si o varianta mai blanda.

De asemenea, Sandu s-a laudat ca 'i-am tras-o lui Marian Iancu' si apoi a dezvaluit cum a bagat in sperieti autoritatile din Timisoara. In stenograma apar si mai multe replici ale lui Dumitru Dra­gomir (foto), care insa neaga aces­te discutii. 'Nu am zis asa ceva, sunt minciuni. Sunt prostii, lucruri spuse in plus. Ma avantajeaza ce scrie in stenograme, dar nu e adevarat. Multe lucruri de acolo sunt glume. Ste­nogramele la noi nu se mai fac de multi ani asa, acum se fac audio-vi­deo. La cate glume se fac in Comitetul General, doar esti nebun sa le treci pe toate', a spus Dragomir.

Mai-ma­re­le de la LPF a incercat sa explice si ex­presia 'coar­da', pe care a folosit-o la adresa lui Va­sile Avram: 'El era securistul DNA-ului si apoi tot DNA-ul l-a cu­ra­­tat', a explicat Dragomir. In alta or­dine de idei, Marian Iancu nu a fost sur­prins de continutul ste­no­gra­mei, dar a afirmat ca regreta ca a in­trat in fotbal, spunand apoi ca felici­ta Craiova pentru ca isi con­tinua raz­bo­iul.

×
Subiecte în articol: fotbal intern