x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern A venit şi Adrian Mutu.

A venit şi Adrian Mutu.

de Mihai Igirosanu    |    25 Mai 2011   •   21:00
A venit şi Adrian Mutu.

Omul pe care selectionerul Razvan Lucescu il considera determinant in vederea meciului de pe 3 iunie, din Giulesti, contra Bosniei, Adrian Mutu a efectuat ieri-dimineata primul antrenament alaturi de tricolori. Mutu a sosit marti dupa-amiaza in Romania, in jurul orei 17:30, dar a fost invoit de selectioner pentru sedinta de pregatire desfasurata seara, chemandu-l in locul 'Briliantului' pe juniorul Adrian Stoian, de la echipa italiana de Serie B, Pescara, convocat de Emil Sandoi la echipa de tineret.

La finalul antrenamentului, care a durat 75 de minute si in care se­lectionerul a pus accent pe posesia prelungita si le-a cerut jucatorilor sa joace din doar doua atingeri, Mutu a facut un pariu inedit cu mijlocasul Dan Alexa. Atacantul Fiorentinei a mizat ca va inscrie macar un gol din trei lovituri libere de la 18 metri in poarta aparata de Costel Pantilimon. Atacantul Fiorentinei nu a reusit sa inscrie nici un gol si a pierdut 80 de euro in pariul cu Alexa.

La sedinta de pregatire au fost prezenti 14 fotbalisti, portarii Costel Pantilimon si Silviu Lung, fundasii Cornel Rapa, Gabriel Tamas si Paul Papp, mij­loca­sii Liviu Antal, Gabriel Giurgiu, Gabriel Muresan, Dan Alexa, Alexandru Bourceanu, Lucian Sanmartean si Adrian Stoian si atacantii Bogdan Stancu, Adrian Mutu si Ciprian Marica.

Razvan Lucescu a chemat la antrenamentul din aceasta dimineata un alt pusti chemat de Sandoi la tineret, pentru meciul cu Kazahstan, pe Sergiu Suciu (AS Gubbio).

×
Subiecte în articol: fotbal intern