x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern ACS Poli Timişoara, prima finalistă a Cupei Ligii

ACS Poli Timişoara, prima finalistă a Cupei Ligii

28 Feb 2017   •   21:55
ACS Poli Timişoara, prima finalistă a Cupei Ligii

ACS Poli Timişoara este prima echipă calificată în finala Cupei Ligii la fotbal, după ce a învins-o pe ASA Târgu Mureş cu scorul de 3-1 (2-0), marţi seara, pe Stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara, în manşa secundă a semifinalelor.

Poli se impusese şi în primul meci, cu scorul de 4-2.

Brazilianul Pedro Henrique a reuşit o ''dublă'' (17, 27), primul gol venind în urma unei centrări a croatului Josip Fucek, iar celălalt cu un şut din marginea careului. Celălalt gol al gazdelor a fost marcat de Gabriel Cânu (65), cu capul, în urma unei lovituri libere executate de Fucek. Pentru oaspeţi a punctat Andrei Sin (48), cu un şut cu boltă din unghi, la colţul lung.

Poli şi-a asigurat prin prezenţa în ultimul act un cec de 175.000 de euro, urmând să se bată pentru trofeu, în finala din 20 mai, cu Dinamo sau Steaua. Dinamo a învins-o pe FC Steaua cu scorul de 4-1 în prima manşă a semifinalei, returul fiind programat miercuri, pe Arena Naţională, de la ora 20,00.

ACS Poli Timişoara - ASA Târgu Mureş 3-1 (2-0), Stadion Dan Păltinişanu - Timişoara
Au marcat: Pedro Henrique (17, 27), Gabriel Cânu (65), respectiv Andrei Sin (48).
În tur: 4-2
Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Bogdan Velicu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare)
Observatori: Florin Hîncu (Braşov) - CCA, Romulus Gabor (Hunedoara) - LPF www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: cupa ligii