x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Adi Mutu, supărat că nu a fost chemat la naţională: Atât timp cât e Piţurcă, porţile sunt închise pentru mine

Adi Mutu, supărat că nu a fost chemat la naţională: Atât timp cât e Piţurcă, porţile sunt închise pentru mine

18 Noi 2013   •   13:42
Adi Mutu, supărat că nu a fost chemat la naţională: Atât timp cât e Piţurcă, porţile sunt închise pentru mine

Adrian Mutu a declarat că, atâta timp cât selecţioner la echipa naţională este Victor Piţurcă, şansele sale de a fi convocat sunt nule. Atacantul lui Ajaccio a mai spus că şi-ar fi dorit să joace în barajul cu Grecia pentru Cupa Mondială din 2014.

"Din staful tehnic nu m-a mai sunat nimeni de mult timp. Degeaba am sperat sperat eu că voi fi chemat, era o decizie luată de mult timp a domnului Piţurcă. Şi nu avea nicio legătură cu aspectul tehnic al echipei. Sunt alte lucruri probabil care contează. Atâta timp cât e Piţurcă selecţioner, porţile naţionalei sunt închise pentru mine, asta e clar. Nu faptul că am postat acea poză contează foarte mult", a spus Mutu la Dolce Sport.

Mutu a postat, pe o reţea de socializare, o fotografie a selecţionerului Victor Piţurcă, al cărui chip fusese înlocuit cu al actorului britanic Rowan Atkinson, care îl interpretează pe Mr. Bean.



"Nu eu am făcut acea poză, am primit-o şi eu şi am postat-o atâtat tot, mi s-a părut simpatică”, a precizat atacantul.

"Îmi pare rău, normal, că nu sunt la acest baraj. Dacă domnul Piţurcă se aştepta ca eu să stau şi să mă uit cum echipa naţională pierde barajul de a merge la Rio şi să nu am nicio reacţie, se înşală. Eu aveam şi speranţe să fiu în formă pentru la vară, e un Campionat Mondial la care orice jucător ar vrea să joace. Nu aveam niciun dubiu că suporterii nu vor fi alături de mine, tot timpul au fost lângă mine", a mai spus Adrian Mutu.

×