x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Adrian Mititelu l-a ofertat pe Ionel Dănciulescu

Adrian Mititelu l-a ofertat pe Ionel Dănciulescu

20 Iul 2010   •   00:00
Adrian Mititelu l-a ofertat pe Ionel Dănciulescu
Sursa foto: /GSP.ro

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că i-a făcut o ofertă lui Ionel Dănciulescu, însă acesta i-a dat de înţeles că are o propunere tentantă din străinătate.

"Acesta este lotul pentru următorul sezon, sper să mai aducem un jucător din străinătate. Zilele trecute l-am sunat pe Dănciulescu, i-am făcut o ofertă şi a rămas să mă sune, dar mi-a dat de înţeles că are o ofertă bună din străinătate. Am vrut să fac o reparaţie morală pentru că Dănciulescu a fost unul dintre jucătorii pe care Oltenia i-a dat, dar nu a jucat la Universitatea, deşi a fost în Craiova la Electroputere", a spus oficialul craiovean într-o emisiune la TV Oltenia.

Ionel Dănciulescu a rămas săptămâna trecută fără echipă după ce oficialii clubului spaniol Hercules Alicante, cu care atacantul român a promovat în Primera Division, i-au reziliat unilateral contractul, în baza unei clauze prin care aceştia puteau renunţa la serviciile sale în schimbul unei sume de bani.

În această vară, mai mulţi jucători ai formaţiei Universitatea au avut oferte de transfer din ţară şi din străinătate, dar niciun transfer nu s-a concretizat, a afirmat Mititelu. "Am avut în această vară multe oferte pentru jucători, pentru Mihai Costea şi Prepeliţă de la Cluj, Găman a avut o ofertă foarte mare de la Steaua. De asemenea, Lung şi Găman au fost în discuţii şi cu echipe din străinătate, dar îi vroiau doar împrumut şi nu am acceptat, pentru că dacă vinzi un jucător trebuie să aduci şi altceva în loc. Gângoiveanu a fost singurul jucător de vânzare, pentru că tot îmi cerea să îl las să plece, pentru că are impresia că cineva îi vrea răul", a explicat Mititelu.

Iată lotul Universităţii Craiova şi numerele pe care le vor purta alb-albaştrii în noul sezon:

Portari
21 Silviu Lung
22 Dumitru Hotoboc

Fundaşi
2 Ştefan Bărboianu
18 Ovidiu Dănănae
86 Alin Buleică
7 Valerică Găman
4 Valentin Iliev
6 Mădălin Ciucă
26 Ionuţ Popescu
5 Sorin Buşu

Mijlocaşi
30 Andrei Prepeliţă
13 Spase Dilevski
23 Emil Gargorov
88 Jackie Nicolae
8 Marius Ologu
25 Dragoş Firţulescu
77 Julius Wobay
28 Cosmin Gângioveanu
99 Dan Gogoşoiu

Atacanţi
92 Mihai Roman
19 Ovidiu Stoianof
20 Mihai Dina
27 Alexandru Piţurcă
9 Mihai Costea
10 Florin Costea

×
Subiecte în articol: stiri