x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Adversarele lui Oltchim din Liga Campionilor

Adversarele lui Oltchim din Liga Campionilor

13 Iul 2010   •   00:00

Oltchim Râmnicu Vâlcea va evolua în grupa C a Ligii Campionilor la handbal feminin, alături de echipele Larvik HK (Norvegia), Toulon HB (Franţa) şi câştigătoarea grupei 1 din turul doi, s-a decis la tregerea la sorţi care a avut loc, marţi, la Viena. Grupa 1 din turul doi preliminar al Ligii Campionilor este formată din echipele Randers HK (Danemarca), Bayer Leverkusen (Germania), HC Smart (Ucraina) şi Milli Piyango SK (Turcia).

"E o grupă mai grea decât ne-am fi dorit, decât ne aşteptam. E Larvik acolo, din Norvegia, şi în opinia mea, cea de-a patra adversară, care va veni din grupa 1 a turului doi preliminar, nu poate fi decât formaţia daneză Randers HK. Deci, va fi dificil, cu două echipe din spaţiul nordic. Ne vom bate trei echipe pe două locuri calificante, pentru că Toulon nu cred că poate emite pretenţii. Oltchim are şanse, le va juca, dar va fi greu", a declarat, pentru agenţia Mediafax, preşedintele lui Oltchim, Ioan Gavrilescu.

Oltchim va debuta în deplasare, programul meciurilor fiind următorul:
9-10 octombrie: câştigătoarea grupei 1 - Oltchim, Toulon - Larvik
16-17 octombrie: Larvik - câştigătoarea grupei 1, Oltchim - Toulon
23-24 octombrie: Larvik - Oltchim, câştigătoarea grupei 1 - Toulon
6-7 noiembrie: câştigătoarea grupei 1 - Larvik, Toulon - Oltchim
13-14 noiembrie: Oltchim - câştigătoarea grupei 1, Larvik - Toulon
20-21 noiembrie: Oltchim - Larvik, Toulon - câştigătoarea grupei 1

Cealaltă echipă românească din competiţie, U Jolidon Cluj, va evolua în Grupa 3 din turul II preliminar, alături de Byasen, HC Metalurg Skopje şi o formaţie venită din turul I preliminar. Dacă vor câştiga această grupă, clujencele vor juca apoi în Grupa A a Ligii Campionilor, din care mai fac parte Viborg HK, Dinamo Volgograd şi Buducnost Podgorica.

Primele două clasate în fiecare din cele patru grupe vor accede în grupele principale, tragerea la sorţi fiind programată la 23 noiembrie. În sezonul trecut, Oltchim a jucat finala Ligii Campionilor, pe care a pierdut-o în faţa echipei daneze Viborg.

×
Subiecte în articol: stiri