x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Amical fără goluri. Austria - România 0-0 sau puţin la nimic

Amical fără goluri. Austria - România 0-0 sau puţin la nimic

05 Iun 2012   •   20:37
Amical fără goluri. Austria - România 0-0 sau puţin la nimic

Cu trei zile inainte de startul Euro 2012, festinul fotbalului adevarat, nationala lui Piturca a driblat acest sport, jucand cinic, la rezultat, si lasand microbistii sa faca ce au invatat mai bine in ultimul timp: sa butoneze telecomanda in cautarea unor meciuri in adevaratul sens al cuvantului.

Daca ar fi sa gasim o raza de lumina in oceanul cenusiu al prestatiei de la Innsbruck, aceasta ar fi jocul relativ bun al defensivei, bine garnisit cu cateva interventii de efect al portarului Tatarusanu.

Cu doar doua suturi expediate pe spatiul portii, o posesie net inferioara si faultand de peste doua ori mai mult decat austriecii, baietii lui Piturca trebuie bagati urgent in sedinta. Nu de alta, dar se presupune ca aceasta a fost ultima repetitie inaintea campaniei de calificare la Mondialul din 2014, acolo unde printre adversari, pe langa Olanda, se va numara si o anumita Turcia, care la aceeasi ora trecea la pas de una dintre gazdele Euro 2012, Ucraina, la cateva zile dupa ce umilise, chiar la ea acasa, Portugalia marelui Ronaldo.

×