x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Amical: FC Braşov - Bnei Sakhin 4-1

Amical: FC Braşov - Bnei Sakhin 4-1

16 Iul 2010   •   00:00
Amical: FC Braşov - Bnei Sakhin 4-1
Sursa foto: /Intact Images

În ultima partidă de verificare disputată în cadrul cantonamentului de la Poiana Braşov, FC Braşov a învins, astăzi, cu scorul de 4-1 echipa de primă ligă israeliană, Bnei Sakhnin, după ce oaspeţii conduceau la pauză.

Golurile braşovenilor au fost marcate de Hadnagy (70), Ilyeş (75), Bădoi (90-penalty) şi Williams (90+2), în vreme ce pentru israelieni a înscris Nestja Ceh (35-penalty).

Antrenorul Daniel Isăilă a trimis pe teren următorul "11": Mincă - Bădoi, Oros, Jeffik, Cr. Ionescu - Jukan, Martinovici, Ilyeş, Chipciu - V. Badea, Hadnagy. Au mai jucat: Kajcsa, Marc, Majernik, Dumitru, Dedu, Williams, Cristescu, Popa, Mateiu, Drăgan şi David. După acest joc amical, FC Braşov a renunţat la sîrbii Jeffik şi Jukan, la Tene şi Radu, toţi patru aflaţi în probe.

La finalul partidei, căpitanul echipei ardelene, Robert Ilyeş, a declarat că FC Braşov trebuie să mai transfere patru-cinci jucători pentru a putea face faţă în campionatul care va debuta saptămâna viitoare. "Nu suntem într-o situaţie prea bună pentru că, în acest moment, echipa se bazează doar pe 13-14 fotbalişti şi în felul acesta nu e deloc uşor să facem faţă în campionat. Trebuie să mai transferăm câţiva jucători pentru a putea sta liniştiţi. Mi-e greu să spun dacă FC Braşov se poate salva de la retrogradare pentru că nu am prea avut adversari de liga întâi ca să ştim cu exactitate unde ne situăm. Cu siguranţă însă, nu putem spune că ne va fi uşor. Vom da totul şi sperăm să reuşim să ne menţinem în primul eşalon. Pentru asta muncim", a spus Ilyeş.

Antrenorul Isăilă a afirmat că este mulţumit doar de fotbaliştii aflaţi sub contract cu FC Braşov. "Nu pot spune că sunt mulţumit de toată echipa, însă e clar că cei care au contract cu noi nu dezamăgesc. Dintre cei aflaţi în probe, clar nu vor rămâne Jeffik şi Jukan, care sunt departe de ceea ce le cer eu. Cu Martinovic mai aşteptăm, vom purta şi o discuţie cu el şi vom vedea. De asemenea, Williams îmi place cum se mişcă, s-a integrat foarte bine în jocul echipei. Una peste alta, sper ca zilele acestea să vină şi jucătorii pe care îi aşteptăm în probe, pentru că mai e puţin şi începe campionatul. Nu ştiu dacă avem lot pentru a ne menţine în prima ligă, dar cu siguranţă eu cred că avem forţa să ne batem de la egal la egal cu toate echipele. Cu gândul acesta trebuie să intrăm în teren", a precizat Isăilă.

×
Subiecte în articol: stiri