x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ana Maria Prodan, înjurată în Giuleşti: "Nişte misogini şi frustraţi!"

Ana Maria Prodan, înjurată în Giuleşti: "Nişte misogini şi frustraţi!"

12 Apr 2011   •   11:56
Ana Maria Prodan, înjurată în Giuleşti: "Nişte misogini şi frustraţi!"

Impresarul Ana Maria Prodan, soţia antrenorului Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a fost înjurată continuu la ieşirea de la stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, după meciul cu Rapid, ea afirmând că cei care o înjură sunt "frustraţi şi oameni fără minte".

Ana Maria Prodan a fost înjurată la ieşirea din stadion şi i s-au reproşat relaţiile de prietenie cu Oana Zăvoranu sau Adrian Mutu.

"O parte din cauza Oanei Zăvoranu, o parte că a câştigat Craiova un punct. Auziţi...doar frustraţi, trăim într-o ţară de misogini, de oameni fără minte, nu au nicio treabă cu realitatea. Ei nu vin să se uite la fotbal sau să-şi încurajeze echipa. Mă aşteptam la un meci greu, ştiam clar că se va termina 0-0, chiar vorbeam cu domnul Copos la începutul meciului. Rapid e echipa mea şi o iubesc tare mult, chiar mai mult decât Dinamo pentru că are jucători foarte mişto", a declarat Ana Maria Prodan.

Rapid a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni seară, pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu, în compania Universităţii Craiova, în etapa a XXV-a a Ligii 1.

×