x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Andone, debut cu Maccabi Haifa

Andone, debut cu Maccabi Haifa

de Mihai Igirosanu    |    28 Iun 2010   •   00:00

Noul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, va debuta în această seară, de la ora 19:00, contra vicecampioanei en-titre a Israelului, Maccabi Haifa.

Partida este prima pe care "câinii" o vor disputa în cantonamentul din Austria, acolo unde vor mai juca împotriva austriecilor de la Austria Viena şi a ruşilor de la Lokomotiv Moscova.

Andone îşi munceşte din greu elevii în decorul de vis ofe­rit de staţiunea austriacă, unde în acest week-end a ajuns şi senegalezul Ousmane N'Doye, revenit din va­canţa prelungită.

Tot în Austria, di­namoviştii îl testează pe portarul croat Marin Skender, în vârstă de 31 de ani, ultima oară sub contract cu NK Zagreb. Argentinianul Pablo Vergara era şi el aşteptat ieri în canto­namentul din Austria. Mijlocaşul de 21 de ani vine de la Banfield, iar câinii susţin că va semna un contract pe trei sezoane.

În acest timp, la Bu­cu­reşti, conducerea clubului dă din colţ în colţ pentru a face rost de banii ne­cesari susţinerii sezonului care va începe curând.
Într-o criză acută de lichidităţi, alb-roşii caută să vândă cel puţin doi jucători în străinătate şi, ca mai mereu, singura speranţă a lor este impresarul Giovani Becali. În acest scop, Dinamo i-a propus la nou-promovata în Primera Division, Hercules Alicante, echipă la care evo­luează Ionel Dănciulescu, pe Cristian Pulhac, Ianis Zicu, Adrian Cristea şi pe Marius Niculae. În ciuda eforturilor de a-i convinge pe spa­nioli, se pare că doar Pulhac are ceva şanse de a fi achiziţionat de Hercules.

×
Subiecte în articol: alte stiri din sport