x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Andone: "Dorsin şi Hirschfeld, doi neadaptaţi! Le e ciudă că nu au rămas în România!"

Andone: "Dorsin şi Hirschfeld, doi neadaptaţi! Le e ciudă că nu au rămas în România!"

07 Mai 2011   •   09:52
Andone: "Dorsin şi Hirschfeld, doi neadaptaţi! Le e ciudă că nu au rămas în România!"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat că fotbaliştii Mikael Dorsin şi Lars Hirschfeld, care au criticat fotbalul românesc şi pe oficialii grupării CFR Cluj în presa norvegiană, sunt nişte "neadaptaţi", cărora le e ciudă că nu au rămas să joace în România unde erau plătiţi bine.

"În ceea ce îi priveşte pe Dorsin şi Hirschfeld, ei sunt doi jucători nemulţumiţi, care nu s-au adaptat la Cluj. Normal că atunci când eşti nemulţumit ajungi să vorbeşti aşa ceva. S-au trezit vorbind doi neadaptaţi din campionatul Norvegiei, auzi cine vorbeşte. Lor le este ciudă că nu au putut să rămână în campionatul României să câştige de 2-3 ori mai mult decât primesc acum în Norvegia", a spus Andone, care i-a antrenat pe cei doi în mandatul său la CFR Cluj.

Într-un articol apărut la data de 7 aprilie pe site-ul norvegian aftenposten.no, intitulat "Kone: Fotbalul românesc este un circ", trei foşti jucători de la CFR Cluj, Yssouf Kone, Mikael Dorsin şi Lars Hirschfeld, critică fotbalul românesc, pe care îl caracterizează ca fiind corupt, "un circ", cu arbitri plătiţi şi cu multe penaltiuri şi suspendări dubioase, toţi trei declarând că experienţa trăită în România a fost una negativă.

Referitor la aceste declaraţii, antrenorul echipei CFR Cluj, Alin Minteuan a menţionat că nu doreşte să comenteze, spunând doar că CFR nu a făcut blaturi.

Dinamo a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de formaţia CFR Cluj, în ultimul meci al etapei a XXXI-a a Ligii I.

×
Subiecte în articol: liga 1 ioan andone