x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Andone: "Nu cred că Borcea se retrage de la Dinamo"

Andone: "Nu cred că Borcea se retrage de la Dinamo"

17 Mar 2011   •   13:59
Andone: "Nu cred că Borcea se retrage de la Dinamo"
156697-andone-84022600.jpg

Prezent la conferinţa de presă de prezentare a lui Găman, antrenorul dinamovist Ioan Andone a confirmat faptul că acţionarul Cristian Borcea are unele probleme medicale din cauza administrări unor medicamente, dar a nu crede că acesta se va retrage de la grupare "alb-roşie".

"Am vorbit şi eu cu Cristi Borcea ieri. Nu e în regulă, dar importantă în viaţă e sănătatea, mai puţin fotbalul. Acum nu poţi lua medicamente cu pumnul din cauza fotbalului. Te trezeşti şi nu mai ştii ce se întâmplă. Sănătatea şi familia sunt mai importante. Nu numai fotbalul. Dar nu se va retrage Cristi de la Dinamo. Nu ştiu cât de grav e. Am discutat cu el şi face totul să revină", a spus Andone.

Cristian Borcea a spus la jumătatea lunii ianuarie că are probleme de sănătate pe care speră însă să le rezolve, urmând un tratament în Statele Unite ale Americii: "Cu sănătatea nu stau tocmai bine, sunt unele probleme dar sper să le rezolvăm. În America îmbin utilul cu plăcutul, problemele pe care le am cu vremea frumoasă de acolo".

×
Subiecte în articol: dinamo borcea ioan andone fotbal intern