x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Argăseală: Am votat pentru Iorgulescu, sper să îşi ducă la îndeplinire programul

Argăseală: Am votat pentru Iorgulescu, sper să îşi ducă la îndeplinire programul

14 Noi 2013   •   14:21
Argăseală: Am votat pentru Iorgulescu, sper să îşi ducă la îndeplinire programul

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat joi, după alegerea lui Gino Iorgulescu la conducerea LPF, că de la început a declarat că va vota pentru fostul conducător al FC Naţional şi că speră ca acesta să ducă la îndeplinire programul pe care l-a prezentat.

 "De la început am declarat că vom da votul pentru Iorgulescu şi aşa am făcut, a ieşit el. Sper să îşi ducă la îndeplinire programul pe care l-a expus: drepturile de televizare, transparenţă, discuţii cu cluburile. E vorba de un contract care se va negocia, în ceea ce priveşte drepturile de televizare. Câţi bani vor veni nu ştiu, dar plecăm de la pragul pe care l-a anunţat domnul Mitică Dragomir, 34 de milioane", a spus Argăseală, potrivit Mediafax.

El a precizat că nu ştie la ce s-a referit Dumitru Dragomir atunci când a spus că influenţa politică a fost majoră la alegerile pentru conducerea LPF: "Eu ştiu că Gino Iorgulescu şi-a prezentat un program şi a fost votat cu vot secret. E vorba de un nou preşedinte şi ştiţi cum se judecă oamenii în funcţii de conducere, după realizările pe care le au".

Fostul conducător al FC Naţional, Gino Iorgulescu, a fost ales în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), el învingându-l la alegerile de joi pe Dumitru Dragomir, care se afla la conducerea forului din 1996.

Iorgulescu a primit 11 voturi, iar Dragomir 7.


×