x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Astra Giurgiu are un nou antrenor

Astra Giurgiu are un nou antrenor

08 Iun 2017   •   22:55
Astra Giurgiu are un nou antrenor

Edward Iordănescu este antrenorul principal al echipei de fotbal Astra Giurgiu, de joi, a anunţat clubul pe pagina sa oficială de internet.

Tehnicianul a semnat joi un contract valabil pentru următoarele două sezoane, staff-ul său fiind compus din Alexandru Radu, Ionuţ Stelescu şi Bogdan Pârvu, precizează sursa amintită.

Noua conducere tehnică a Astrei a condus şi primul antrenament, la care au fost prezenţi 19 jucători, care au efectuat vizita medicală în cursul dimineţii.

Lotul prezent la prima şedinţă de pregătire a fost următorul: Ionuţ Boşneag, Cristi Nedelcovici - portari, Alexandru Dandea, Viorel Nicoară, Silviu Balaure, Radu Crişan, Robert Boboc, Ciprian Biceanu, Romario Moise, Valentin Gheorghe, Mihai Butean, Mădălin Răileanu, Claudiu Belu, Erico Da Silva, Andrei Piţian, Filip Mrzljak, Alexandru Ioniţă II, Marquinhos Vidal - jucători de câmp.

Alexandru Stan a efectuat vizita medicală, dar a fost învoit la primul antrenament, în timp ce Cristian Săpunaru şi portarul Silviu Lung jr. se află în cantonamentul naţionalei pentru partidele cu Polonia şi Chile.

Până la plecarea lotului în cantonamentul din Slovenia, la Zrece, programată pe 10 iunie, mai sunt aşteptaţi o serie de jucători noi, cu care clubul se află în tratative.

Astra, care a jucat finala Cupei României şi a terminat pe locul 6 în Liga I, cu Marius Şumudică la cârmă, va evolua în Europa League.
www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Edward Iordănescu Edward Iordănescu