x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Astra, Petrolul sau Pandurii ar putea juca în grupele Europa League chiar dacă ar fi eliminate!

Astra, Petrolul sau Pandurii ar putea juca în grupele Europa League chiar dacă ar fi eliminate!

29 Aug 2013   •   18:36
Astra, Petrolul sau Pandurii ar putea juca în grupele Europa League chiar dacă ar fi eliminate!

Una dintre cele 31 de echipe care vor fi eliminate în play-off-ul Europa League, al cărui retur se joacă joi seară, va fi prezentă, totuşi în grupele competiţiei.

Aceasta va înlocui formaţia turcă Fenerbahce Istanbul şi va fi desemnată în urma unei trageri la sorţi care va avea loc vineri, la Monte Carlo, înaintea operaţiunii în urma careia se va stabili componenţa celor 12 grupe ale Europa League.

Decizia luată de UEFA vine după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a confirmat sancţiunea dictată de împotriva clubului turc, de a nu evolua în acest sezon al cupelor europene, ca armare a implicării în scandalul meciurilor trucate din Turcia.

Printre cele 31 de potenţiale norocoase se află şi cele trei echipe româneşti prezente în play-off-ul competiţiei, Pandurii, Petrolul şi Astra, toate însă cu şanse minime de calificare în urma rezultatelor înrgistrate în partidele tur, disputate săptămâna trecută.

Astfel, Astra a pierdut în deplasare, 0-2, cu Maccabi Haifa, la fel ca şi Petrolul, 1-5 în Ţara Galilor, cu Swansea City, iar Pandurii a pierdut acasă, 0-1, cu Braga.

×
Subiecte în articol: astra pandurii petrolul europa league play-off