x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Atac la Dinamo

Atac la Dinamo

de Marius Mihalcea    |    01 Noi 2010   •   00:00
Atac la Dinamo
Sursa foto: /Intact Images/Gazeta Sporturilor
După rapidistul Dinu Gheorghe, campionii au sărit şi ei la gâtul "câinilor"
La finalul partidei dintre sur­prin­ză­to­rul lider al Ligii 1, Oţelul, şi campioana en-titre, CFR Cluj, ardelenii i-au reproşat "centralului" Istvan Kovacs că nu a validat golul înscris în minutul 30 de Lacina Traore şi că l-a eliminat gratuit pe atacantul ivorian la mijlocul reprizei secunde.

"A fost viciere de rezultat!", a izbucnit patronul CFR-ului, Arpad Paskany, care apoi a lăsat să se înţeleagă faptul că cei de la Dinamo, viitorii adversari în campionat ai trupei lui Sorin Cârţu, n-ar fi străini de prestaţia arbitrului din Carei: "Înaintea meciului cu Oţelul mi s-a spus să nu mă mir prea tare dacă vom lua două «roşii» şi multe «galbene». Când auzi o chestie ca asta şi chiar se întâmplă, ori omul e clarvăzător, ori sunt jocuri de culise evidente".

Afirmaţia lui Paskany vine după cea a preşedintelui executiv al Rapidului, Dinu Gheorghe. Vineri seară, după încheierea meciului Dinamo - Gaz Metan (3-2), oficialul giuleştenilor penalizase prestaţia pro-Dinamo a centralului Marian Balaci: "Nu m-am uitat la meciul lui Dinamo. Nu mă mai uit, că mi se face scârbă, şi după aia mă cheamă la comisii".

Tot legat de prestaţia arbitrilor, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, s-a oferit să-i angajeze pe cei care comit greşeli: "Dacă nu sunt în stare să arbitreze, să se lase de meserie. Am nevoie de un cioban, că am cumpărat încă zece oi".

Singurii care nu au comentat arbitrajul au fost gălăţenii. "Chiar dacă este frustrant să primeşti gol în ulti­mul minut, consider că am câştigat un punct cu CFR-ul, nu că am pierdut două. Ne-ar trece supărarea dacă am termina pe primul loc turul şi am fi campioană de toamnă", a declarat după meciul de la Galaţi preşedintele Oţelului, Marius Stan.


Borcea se apără
Acuzat de şefii de la CFR Cluj şi de la Rapid că dirijează arbitrajul, preşedintele executiv al lui Di­namo, Cristian Borcea (foto centru), a replicat: "Sunt nişte prostii. Când Dinamo era dezavantajată şi pierdea, nimeni nu mai spunea nimic despre noi. Aceste acuze la adresa noastră sunt total nefondate, sunt făcute doar pentru a ne destabiliza, fiindcă am început să legăm victoriile şi Dinamo contează iar în lupta pentru titlu". Dinamo a beneficiat în meciul cu Gaz Metan de trei greşeli majore ale "centralului"Marian Balaci: un penalty primit cadou, eli­mi­na­rea gratuită a lui Liţu şi neelimi­narea lui Scarlatache. 

×
Subiecte în articol: liga 1