x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Au fost sau n-au fost procurorii la sediile aparţinând FRF?

Au fost sau n-au fost procurorii la sediile aparţinând FRF?

de Vicentiu Neagoe    |    06 Oct 2011   •   21:00
Au fost sau n-au fost procurorii la sediile aparţinând FRF?

Belele altora sunt intodeauna hazlii, spunea odata marele romancier si umorist englez Jerome K. Jerome. Hazlii sunt si declaratiile venite din parte Federatiei Romane de Fotbal, care neaga faptul ca procurorii DNA au descins la vreo institutie care apartine Federatiei. 'Minciuni, minciuni, minciuni. Se stie foarte bine ca nu a fost DNA-ul nici la sediul FRF, nici la mine acasa. Poate au fost in lip­sa mea, dar eu nu stiu nimic. O sa fa­cem un comunicat de presa si veti afla mai multe', a declarat Mircea San­du. N-am aflat mai multe. 'Pana in momentul de fata, Directia Na­ti­o­nala Anticoruptie nu a fost nici la se­diul federatiei, nici la centrul de la Mo­­go­soaia, nici acasa la Mircea San­du.

Cele trei masini bleumarin cu geamuri fumurii si numar MAI din curtea FRF apartin Jandarmeriei si Politiei, pentru ca reprezentantii acestei institutii au participat la se­din­ta tehnica de dinaintea partidei Ro­ma­nia – Be­la­rus', spunea ofiterul de presa al FRF, Paul Zaharia. Apoi, pe site-ul Fe­deratiei, apare un comunicat care do­ve­deste clar ca procurorii DNA au fost invitati de Mircea Sandu la se­diul de la Mogosoaia. 'In spiritul unei cat mai bune si operative comunicari institutionale, domnul Mircea Sandu a invitat la sediul din Mo­go­soaia pe reprezentantii DNA pu­nandu-le la dispozitie documentele ce pot fi utile in lamurirea unor as­pec­te juridice in activitatea de cercetare prealabila desfasurata de DNA', se arata printre altele in comunicat.

Deci, pana la urma, dupa ce s-au jucat pu­tin de-a alba neagra, oficialii FRF spun ca DNA-ul a fost la Mogosoaia. Altfel, presedintele LPF, Dumitru Dra­go­mir, a spus ca si de la forul pe care-l conduce s-au cerut niste acte. 'Pro­curorii cauta probe, noua ne-au cerut de aici si le dam. DIICOT si DNA ne-au cerut, noi le dam. S-au dus avocatii nostri si le-au dus toate documentele de pana acum, de la toate meciurile jucate in ultimii trei ani, transferuri de jucatori, de la Timisoara, de la fostul FC National, dar nu stiu daca am voie sa spun asta', a declarat seful Ligii.

×
Subiecte în articol: vizita procurori diicot dna frf lpf fotbal intern