x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Contra a dus-o pe Dinamo în play-off. Vezi care sunt echipele calificate

Contra a dus-o pe Dinamo în play-off. Vezi care sunt echipele calificate

05 Mar 2017   •   22:29
Contra a dus-o pe Dinamo în play-off. Vezi care sunt echipele calificate
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

CFR Cluj, CS U Craiova şi Dinamo sunt formaţiile care merg alături de Viitorul, Steaua şi Astra în play-off. Toate cele trei formaţii menţionate s-au impus în duelurile de duminică seară şi şi-au asigurat biletele pentru un loc la masa bogaţilor. Calificarea în play-off este sinonimă cu participarea în cupele europene, evident în măsura în care toate formaţiile sunt în regulă din punct de vedere financiar (nu se află în insolvenţă).

Marea învinsă a serii este Gaz Metan Mediaş, care avea nevoie de victorie împotriva Craiovei pentru a nu depinde de indirecte. Fără vreun succes în ultimele 5 partide din campionat, trupa lui Pustai a terminat, cum era de aşteptat pentru mulţi, prima sub linie.

Pandurii - Dinamo 0-2 (Nemec 34, Nistor 85)

CSU Craiova – Gaz Metan 1-0 (Bancu 62)

CFR Cluj – Viitorul 1-0 (Deac 21)

În momentul de faţă ştim configuraţia finală a play-off-ului, dar nu şi locurile ocupate de toate echipele, deoarece campioana Astra va evolua abia mâine contra Botoşaniului. În funcţie de rezultatul acelei partide vom şti cu exactitate locurile şi programul primei etape.

În play-off şi în play-out, punctele echipelor vor fi înjumătăţite, urmând ca echipele care au punctaj impar înainte de împărţirea la 2 să beneficieze de o ajustare în plus a punctajului (ex. 41 de puncte în sezonul regulat devin 21 de puncte în play-off).
 

Clasament play-off Liga 1 2016-2016

1. Viitorul 26 pct
2. Steaua 24 p

3. CFR Cluj 22 p
4. CSU Craiova 22 p
5. Dinamo 21 p
6. Astra 21 p 
(pot ajunge la 22, în cazul unei victorii cu FC Botoşani)

Sursa Digi Sport

 

 

×
Subiecte în articol: play-off dinamo