x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Becali anunta ca va plati datoria de 800.000 de euro catre FCM Bacau

Becali anunta ca va plati datoria de 800.000 de euro catre FCM Bacau

29 Mar 2013   •   19:02
Becali anunta ca va plati datoria de 800.000 de euro catre FCM Bacau

Gigi Becali a anuntat vineri ca a decis sa plateasca datoria de 840.000 de euro catre gruparea FCM Bacau in cazul jucatorului Eugen Baciu, pentru a nu periclita participarea Stelei in sezonul viitor al cupelor europene.

 
"Poate sa iti dea amenda sau sa nu iti mai dea licenta. Daca nu dadeam banii, nu puteam juca in cupele europene. Asa, dau banii si ma judec in continuare. Daca traia Dumitru Sechelariu, Dumnezeu sa-l ierte, nu ii dadeam banii, pentru ca nu doream sa beneficieze el de bani, dar asa sa beneficieze copiii si vaduva", a spus Becali la Digi Sport.
 
Steaua a deschis, la 21 martie, trei dosare la Curtea de Apel Bucuresti, impotriva unei notificari primite de la FRFotbal in cazul jucatorului Eugen Baciu. Transferat in 2004 de FCM Bacau, fotbalistul si a evoluat pentru gruparea bucuresteana pana in 2011. In contractul de transfer, bacauanii au trecut o clauza potrivit careia in cazul in care Baciu devenea jucator liber de contract, asa cum s-a intamplat, Steaua ar fi trebuit sa achite suma de 800.000 de euro.
 
Fostul patron al bacauanilor, Dumitru Sechelariu, s-a adresat instantelor FRF in acest caz, care au dat dreptate Stelei, apoi a decis sa faca apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. TAS a dat dreptate clubului FCM Bacau, iar Steaua a facut apel la Tribunalul Federal elvetian, care a mentinut decizia instantei precedente.
 
Pe langa cei 800.000 de euro pe care ii are de platit catre FCM Bacau, FC Steaua a fost obligata sa plateasca si cheltuielile de judecata.
 
FRF a informat, la 19 martie, clubul Steaua ca exista o decizie TAS, care o obliga sa plateasca datoria catre gruparea bacauana.
 

×