x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Becali: "De vineri, Mihai Costea va fi oficial jucătorul Stelei!"

Becali: "De vineri, Mihai Costea va fi oficial jucătorul Stelei!"

24 Mar 2011   •   06:31
Becali: "De vineri, Mihai Costea va fi oficial jucătorul Stelei!"
Sursa foto: /Intact Images

UPDATE Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat în această după-amiază că oficializarea transferului atacantului Mihai Costea va fi devansată, urmând a se produce vineri, şi nu luni, cum era stabilit iniţial.

"De mâine va fi oficial al Stelei. Am vorbit cu un antrenor care l-a pregătit pe Mihai Costea. Mi-a zis că e un jucător foarte bun, loveşte mingea cu ambele picioare, trage la poartă din orice poziţie. Sunt sigur că într-un an la Steaua, un an jumate, va exploda. N-a fost greu să-l conving să vină la Steaua, voia de mult să vină. Eu vorbesc zilnic cu Mititelu. Transferul lui Costea a fost pentru că avea nevoie de bani, dar şi ca o reparaţie morală, că am luat ţeapă cu Andrei Ionescu. A zis că îl doare sufletul că trebuie să-l dea pe Mihai Costea", a spus Becali.

Finanţatorul stelist a anunţat că va mai achiziţiona încă trei jucători de atac pentru sezonul viitor. "O să mai luăm un atacant puternic, de careu, şi probabil unul sau doi mijlocaşi, depinde. Dacă îl aduce Cârţu pe Tănase în centru, e mai uşor să aduc mijlocaşi de bandă. M-am hotărât să achiziţionez aceşti jucători pentru că nu mai suport umilinţa. Şi singura soluţie e să iau ce e mai bun din ţară", a concluzionat Gigi Becali.

...........................................................................................................................................................

Finanţatorii Stelei şi ai Universităţii Craiova, Gigi Becali şi Adrian Mititelu, au ajuns ieri la un acord privind transferul atacantului Mihai Costea în Ghencea.

Actele au fost semnate aseară, la un restaurant din Piteşti, iar înţelegerea ar urma să fie oficializată luni, dacă Mititelu nu reuşeşte să-l vândă până atunci pe jucător în străinătate. Pentru 1,4 milioane de euro, Craiova va ceda 60 la sută din drepturile federative ale atacantului, care va veni la Steaua din vară.

"Mihai Costea are 7 clase peste Moraes. Îl iau acum, dar va veni la Steaua din vară. Mutarea poate fi oprită doar dacă Mititelu îi găseşte până luni un club în străinătate, am înţeles că ar avea o ofertă din Germania. Eu l-am vrut şi pe Florin Costea, dar Mititelu mi-a zis că nu-l vinde", a spus Gigi Becali la GSP TV.

De partea cealaltă, Mititelu a spus că este obligat să vândă jucători chiar şi la rivalele din Bucureşti pentru ca gruparea olteană să poată lua licenţa pentru sezonul viitor. "Din acest moment, orice jucător este de vânzare. Embargoul privind transferurile jucătorilor către echipele din capitală a căzut. Vând şi la Dinamo, şi la Steaua, oricui! N-am ce să fac, altfel nu iau licenţa", a spus Adrian Mititelu.

×