x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Brazilianul David Lopes a semnat pe 2 ani cu Universitatea Craiova

Brazilianul David Lopes a semnat pe 2 ani cu Universitatea Craiova

21 Iul 2010   •   00:00
Brazilianul David Lopes a semnat pe 2 ani cu Universitatea Craiova
Sursa foto: /AS.com

După bulgarul Valentin Iliev, venit la echipă in iarnă, Universitatea Craiova a reuşit, marţi seară, un nou  transfer de marcă. Este vorba de fundaşul brazilian David Lopes, care a semnat un contract valabil două sezoane la capătul unor negocieri care au durat mai bine de trei ore.

"Universitatea este clubul care mi-a oferit şansa să joc. Am avut mai multe oferte, dar am ales Craiova. Tratativele cu Steaua şi Dinamo sunt de-acum istorie şi sunt fericit că am ajuns aici. Îmi propun să joc cât mai bine, să ajut echipa, să dau maximum la fiecare meci şi să rămân alături de echipă indiferent de situaţie", a declarat Lopes, jucător care a fost dorit şi de Steaua şi Dinamo.

Din păcate pentru alb-albaştri, brazilianul are şanse minime să joace în prima etapă cu CFR Cluj, el nefiind  pus la punct cu pregătirea din cauză că în ultimele şase luni a evoluat doar 35 de minute la Cordoba, echipă cu care nu a mai dorit să-şi prelungească înţelegerea scadentă în această vară. În prima parte a campionatului din Segunda Division a fost titular de bază la Cordoba, pentru care a jucat 14 meciuri şi a marcat un gol, împotriva lui Villarreal B.

În vârstă de 28 de ani, pe care i-a împlinit pe 19 iulie, David Junior Lopes  poate evolua atât ca fundaş stânga, cât şi  în centrul apărării. Sud-americanul a mai jucat în cariera sa la formaţiile Clube Atletico Paranaense, FC Porto, Iraty Sport Club, NK Osijek şi Terek Groznâi, unde a fost coleg cu Valentin Iliev.

×
Subiecte în articol: stiri