x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Burleanu desfiinţează o naţională performantă!

Burleanu desfiinţează o naţională performantă!

de Mihai Igirosanu    |    10 Iun 2014   •   19:29
Burleanu desfiinţează o naţională performantă!
Problemele cu justiţia continuă. Pe 15 iulie vor fi judecate contestaţiile formulate de AJF Giurgiu, Corvinul şi Poli Timişoara împotriva alegerilor din 5 martie
După ce a primit o mică gură de aer din partea judecătorilor, preşedintele aterizat în fruntea FRF din măruntaiele lumii politice îşi continuă seria deciziilor aberante. Astfel, Răzvan Burleanu a decis în aceste zile să nu mai finanţeze din banii Federaţiei deplasările echipei naţionale de fotbal pe plajă. Ce reprezintă fotbalul pe plajă? Alături de fotbalul în sală, cea mai performantă reprezentativă a României la nivel mondial şi european. Protagonistă a numeroase calificări la Campionate Mondiale sau Europene, acolo unde nu doar participă, ci mai ajunge şi pe podium sau în fazele foarte avansate. Cu toate acestea, conducerea FRF a decis, practic, să desfiinţeze o naţională care contează pe plan internaţional. În vreme ce fotbalul pe plajă şI cel de sală sunt într-o continuă dezvoltare la nivel mondial şI european, în timp ce toate federaţiile alocă fonduri importante pentru aceste două ramuri, forul de la Casa Fotbalului, ajuns pe mâinile unor conducători cu decizii halucinante, le consideră un soi de balast.

FIFA e liniştită: vin trei de la FRF!
Între problemele cu justiţia şi deciziile aberante referitoare la marginalizarea unei ramuri performante, precum fotbalul pe plajă , cei trei oameni care vor să monopolizeze puterea în Federaţie, preşedintele Burleanu şi oamenii săi de încredere, secretarul general Gheorghe Chivorchian şi consilierul (?!) Gabriel Bădescu şi-au făcut timp să facă o deplasare în Brazilia, pentru a asista joi seară la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial şI la meciul de debut, Brazilia – Croaţia. Din informaţiile noastre, FIFA ar fi urmat să hotărască anularea celor două acţiuni sau măcar a show-ului de deschidere în cazul în care din partea FRF s-ar fi prezentat doar preşedintele Răzvan Burleanu. Vestea conform căreia din partea forului de la Bucureşti vor sosi toţi cei trei conducători a liniştit oficialităţile de la FIFA şi tot programul stabilit pentru joi se va desfăşura conform planului.

Emoţii la Judecătoria Sectorului 2
Problemele cu justiţia continuă să dea mari bătăi de cap conducerii FRF, în special preşedintelui Burleanu. Dacă judecătorii au decis să valideze înscrierea fostului angajat din obscuritatea politicului în Registrul Federaţiilor, adevăratele probleme pentru Burleanu şi acoliţii săi vor apărea pe 15 iulie. La acea dată, la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti este aşteptată analizarea şi judecarea contestaţiilor făcute de AJF Giurgiu, Corvinul Hunedoara şi Poli Timişoara referitoarea la valabilitatea alegerilor de la 5 martie. “E greu de crezut că Burleanu şI actuala conducere a FRF va fi validată. Problemele sunt multe prea evidente şI nu cred că judecătorii pot trece peste ele”, a dezvăluit unul dintre avocaţii neimplicaţi în caz, dar care a lucrat cu Federaţia şI este la curent cu problemele din interior.


×
Subiecte în articol: razvan burleanu