x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Burleanu: FCSB poate juca pe noua arenă Arcul de Triumf

Burleanu: FCSB poate juca pe noua arenă Arcul de Triumf

20 Mai 2020   •   21:09
Burleanu: FCSB poate juca pe noua arenă Arcul de Triumf

Noul stadion Arcul de Triumf va fi gata la finalul lunii iulie şi va avea o capacitate de 8.000 de locuri. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că arena „îndeplineşte condiţiile de organizare a meciurilor de fotbal”.

„Federaţia Română de Fotbal precizează că terenul de la stadionul Arcul de Triumf îndeplineşte condiţiile de organizare a meciurilor de fotbal, conform caietului de sarcini aferent unui stadion de categoria UEFA IV. Stadionul face parte din programul EURO 2020, precum şi din proiectul EURO 2021 la Under 19, turneu pe care România îl va organiza în vara viitoare”, a declarat Răzvan Burleanu pentru MEDIAFAX.

Astfel, echipele de fotbal vor putea juca pe stadionul Arcul de Triumf, dar numai dacă Federaţia Română de Rugby va permite acest lucru. La finalul procesului de modernizare, arena de lângă Mănăstirea Caşin din Bucureşti va trece în administrarea FR de Rugby.

Alin Petreche, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, a declarat că nu ştie dacă terenul de pe noua arenă se încadrează în cerinţele UEFA pentru a putea găzdui meciuri de fotbal.

Gigi Becali a declarat în urmă cu o săptămână, pentru MEDIAFAX, că Arcul de Triumf va fi stadionul echipei FCSB.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: arena arcul de triumf