x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern ''Câinii'' au sărit la bătaie! Încăierarea generală între favoriţii lui Bonetti si răzvrătiţi

''Câinii'' au sărit la bătaie! Încăierarea generală între favoriţii lui Bonetti si răzvrătiţi

10 Sep 2012   •   05:37
''Câinii'' au sărit la bătaie! Încăierarea generală între favoriţii lui Bonetti si răzvrătiţi

La unul dintre antrenamentele de la finalul saptaminii trecute, Alvarez si Homei s-au imbrincit, s-au injurat si au declansat un adevarat razboi in vestiar.

Cum vin partidele cu CFR Cluj, cum apar scandalurile la Dinamo! Ros-albii parca se lipesc de conflicte cind se apropie confruntarile cu actuala campioana a Romaniei. La unul dintre antrenamentele de la finalul saptaminii trecute, jucatorii au fost la un pas sa se bata intre ei!

Pumni si 45 de minute la Dinamo II

Cum a inceput totul? La un banal joc de cinci contra doi, Edgar Alvarez a sarit sa-i aplice o corectie fizica lui Sergiu Homei dupa o intrare mai dura a acestuia. Cei doi s-au imbrincit, s-au injurat, iar intre ei au sarit mai multi coechipieri, fiind implicati Laurentiu Rus, cel caruia Homei i-a fost nas de cununie in acest week-end, Sorin Stratila, dar si citiva dintre veteranii echipei. "S-au impartit si citiva pumni, dar fara tinta precisa", glumesc jucatorii.

Cuvintele grele, amenintarile si impunsaturile au continuat pina cind au intervenit si componentii staff-ului tehnic, care au pus punct sedintei de pregatire. Alvarez a fost trimis la echipa a doua, unde a jucat slab 45 de minute, iar Homei si Rus invoiti pentru nunta ultimului!

Cititi articolul intreg pe gsp.ro

×
Subiecte în articol: caini bataie incaierare bonetti