x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern „Câinii”, cei dintâi în tur

„Câinii”, cei dintâi în tur

de Vicentiu Neagoe    |    12 Dec 2011   •   21:00
„Câinii”, cei dintâi în tur

In urma acestui rezultat, Dinamo a totalizat 37 de puncte, in timp ce a doua clasata, CFR Cluj, care a re­mizat cu Steaua, scor 1-1, are 36 de puncte. Rapid, care a fost invinsa la Galati cu scorul de 2-0, a ramas pe locul trei, cu 34 de puncte. Tehnicianul trupei din 'Stefan cel Mare', Liviu Ciubotariu, a spus ca per ansamblu este multumit de evolutia elevilor sai.

'Am reusit sa terminam turul campionatului pe primul loc, suntem in semifinalele Cupei, cred ca per ansamblu am facut un sezon foarte bun. Sunt multumit ca am terminat turul pe primul loc, in ideea ca la inceputul campionatului nimeni nu ne dadea nici o sansa. Puteam sa acumulam mai multe puncte, dar as fi ipocrit sa spun ca nu sunt multumit de ce s-a realizat pana acum', a comentat Ciubotariu, care a mai adaugat ca ar fi vrut sa bata la Ploiesti: 'Imi felicit jucatorii pentru modul de joc, dar sunt dezamagit de rezultat, pentru ca puteam sa castigam. Am venit sa castigam, dar am avut in fata un adversar foarte bine organizat. Cu toate astea, ne-am creat ocazii de a marca, insa jucatorii mei nu au foat inspirati in fata portii. Sunt dezamagit de rezultat, dar sunt multumit de joc'.

In alta ordine de idei, Rapidul s-a poticnit la Galati, fiind invinsa fara drept de apel de elevii lui Dorinel Munteanu, ratand ocazia de a-i egala la puncte pe dinamovisti. Antrenorul giulestenilor, Razvan Lucescu, a spus ca echipa sa a pierdut nemeritat si a dat vina pe ratari.

'Am inceput prost, am inceput moale si le-am permis sa intre in joc. Am pacatuit pentru ca am vrut sa ducem mingea pana pe linia portii. Am ratat sapte ocazii, rezultatul nu este corect, am dominat tot jocul si suntem vinovati. Cand ratezi iti pierzi din luciditate, din incredere, iar adversarii joaca cu liniste si valori­fica ocaziile pe care le au. Schimbarile pe care le-am facut in prima repriza s-au datorat acciden­tarilor', a spus Lucescu jr.

Departe de titlu
Dupa victoria in fata Rapidului, antrenorul Otelului, Dorinel Munteanu, a spus ca ar fi 'stupid', sa se gandeasca acum la titlu. 'Sunt bucuros ca am obtinut cele trei puncte. Chiar daca Rapidul a avut ocazii de a marca, noi am fost mai pragmatici si am meritat victoria. Ar fi stupid sa ma gandesc acum la titlu, o luam pas cu pas, meci cu meci. Desi am avut multe absente, jucatorii care au intrat mi-au aratat ca ma pot baza pe ei. Antal este un jucator pe care nu-si permite sa-l piarda. E un jucator valoros, pentru care voi insista sa-si prelungeasca intelegerea cu Otelul. Sper ca baietii sa se odihneasca dupa efort, iar apoi imi doresc inca cinci-sase jucatori. Nu ma intereseaza ca altora nu le place jocul nostru, pentru mine importante sunt punctele', a spus fostul international.

×
Subiecte în articol: fotbal intern