x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Calificarea naţionalei, colacul de salvare al Ligii. Dragomir îşi ameninţă contracandidatul: “Sunt greu de pensionat!”

Calificarea naţionalei, colacul de salvare al Ligii. Dragomir îşi ameninţă contracandidatul: “Sunt greu de pensionat!”

29 Oct 2013   •   22:23
Calificarea naţionalei, colacul de salvare al Ligii. Dragomir îşi ameninţă contracandidatul: “Sunt greu de pensionat!”
Sursa foto: Alexandru Hojda/Mediafax

La puţin timp după ce Liga i-a acceptat dosarul de candidatură la alegerile pentru preşedinţia LPF lui Gino Iorgulescu, actualu lider al forului care păstoreşte fotbalul intern, Dumitru Dragomir a replicat, făcând o paralelă cu filmul “Greu de pensionat”, care îl are în rolul principal pe actorul Bruce Willis. “Gino Iorgulescu mi-e amic. Dacă mă bate, mă bate. Dar e greu... Nu ştiu dacă aţi văzut filmul de aseară...Sunt greu de pensionat. Eu zic că sunt aproape ca el (n.r. - Bruce Willis)”, a declarat “Corleone” într-o intervenţie la DigiSport.

Sigur pe Steaua şi Vaslui
Dragomir este convins că are asigurate voturilor cluburilor FC Vaslui şi Steaua, deşi s-a certat deseori cu patronii acestor grupări. “Toată lumea a zis de Porumboiu, dar eu am copilărit cu Crăciunescu şi cu Porumboiu. Ne certăm, ne înjurăm, ne spurcăm, dar... E chestie de caracter, pot să mă cert cu Porumboiu, să ne luăm la înjurături, dar bag mâna în foc că el nu poate să voteze împotriva mea cât trăieşte. Mă critică, mă înjură, mă face în toate felurile, dar când trebuie să voteze... Şi el şi Gigi Becali. Poate Gigi să nu voteze cu mine?”, a spus Dragomir. Într-o intervenţie televizată, Adrian Porumboiu a folosit un ton mult mai ponderat şI împăciuitor când s-a referit la preşedintele LPF, fapt care susţine, oarecum, declaraţiile sigure ale lui Dragomir.

“Gigi ar putea fi eliberat”
Când i s-a atras atenţia că Gigi Becali, aflat în închisoare, nu poate vota la Adunarea Generală care va avea loc pe 14 noiembrie, şeful LPF a replicat că are informaţii că patronul campioanei en-titre a României va fi eliberat până la acea dată: “Eu zic că da. Eu am informaţii că votează. Eu spun că el votează. Reţineţi ce v-am spus acum! S-ar putea să fie eliberat până atunci”. La rândul său, preşedintele clubului care l-a propus pe Iorgulesc pentru candidatura la şefia LPF, Ceahlăul Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan a declarat: “Eu am trei mandate de primar şi am spus că nu voi mai candida, trei mandate sunt suficiente, trebuie să vină altcineva cu idei noi, cu proiecte noi. Cred că la un moment dat te uzezi într-o funcţie dacă eşti de prea mult timp şi cred că nu mai ai puterea aia de muncă şi dorinţa să performezi. Şi la preşedinţia României, Constituţia nu îţi dă voie decât la două mandate, şi la americani e la fel”.


×