x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Campioana a pierdut primul amical: Oţelul-Astra 1-4

Campioana a pierdut primul amical: Oţelul-Astra 1-4

24 Iun 2011   •   08:41

Campioana Otelul Galati a fost invinsa, joi, cu scorul de 4-1 (3-1), de Astra Ploiesti, in primul sau meci de pregatire al verii, disputat pe stadionul Carpati din Brasov.

Golurile echipei invingatoare au fost marcate de Goian '14, Rusu '16, N'Doye '30 si C.Matei '59, in timp ce pentru Otelul a inscris Punosevac, in minutul 45.

Pentru aceasta partida, antrenorul Otelului, Dorinel Munteanu, a trimis pe teren urmatorul "11": Grahovac - Cojoc, Perendija, Sarghi, Salageanu - Iorga, Miselaricu - Ibeh, Viglianti, S. Ilie - Punosevac. Au mai jucat: Branet, Benga, Ochirosii, Paraschiv, Bus, S. Costin, Pena, Ljubinkovic, Progni.

De cealalta parte, Astra a inceput partida cu Lungu - Goian, Bruno Miguel, Mihalache, Tiganasu - Kubala, N'Doye - Vadrariu, Fatai, Stan - Rusu. Pe parcursul partidei au mai intrat Grigore, Miranda, Morais, De Sousa, Stratila, Mihalache, Kubala, Vadrariu, Stan si Ben Teekloh.

La partida de la Brasov au fost prezenti in tribuna selectionerul Victor Piturca, antrenorul Florin Marin, Ovidiu Costesin, antrenorul Laurentiu Reghecampf si impresarul Ana Maria Prodan, precum si patronii celor doua echipe, Marius Stan, de la Otelul si Ioan Niculae, de la Astra.

×