x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cazul Găman - Bărboianu, amânat şi la Comisia de Recurs

Cazul Găman - Bărboianu, amânat şi la Comisia de Recurs

03 Mar 2011   •   18:43
Cazul Găman - Bărboianu, amânat şi la Comisia de Recurs
Sursa foto: /Intact Images

154642-gaman-barboianu-intact-images-20110209121529009.jpgComisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal a amânat pentru marţi cazul jucătorilor Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu, aflaţi în litigiu cu gruparea Universitatea Craiova. Motivul amânării este legat de procedura de citare incorect făcută de către Comisia de Recurs.

Avocatul celor doi fotbalişti, Dragoş Baltă-Otto, a declarat pentru agenţia Mediafax că doreşte cât mai repede o decizie din partea Comisiei de Recurs a LPF. "Vreau să se judece cât mai repede şi să se ia o hotărâre pentru ca fotbaliştii să se poată întoarce repede pe teren. În momentul în care Comisia de Recurs dă o soluţie, cei doi pot semna cu orice club", a afirmat avocatul.

La 17 februarie, jucătorii Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au fost declaraţi liberi de contract de Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF, dar clubul Universitatea Craiova a făcut apel.

Găman şi Bărboianu, care au fugit în data de 19 ianuarie din cantonamentul formaţiei Universitatea Craiova de la Govora, au au fost declaraţi jucători liberi de contract în baza unor dezlegări în alb pe care patronul Adrian Mititelu i le-a dat fostului manager al grupării oltene, Victor Piţurcă.

Mititelu se află în conflict cu Piţurcă, pe care l-a demis de la echipă, la începutul acestui an, în urma unor neînţelegeri financiare. Patronul Universităţii i-a oferit, anul trecut, lui Piţurcă trei dezlegări în alb, drept garanţii că va asigura banii necesari la echipă.

×