x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ce mesaj a compus FRF pentru suporterii grevişti din Giuleşti

Ce mesaj a compus FRF pentru suporterii grevişti din Giuleşti

10 Aug 2013   •   13:51
 Ce mesaj a compus FRF pentru suporterii grevişti din Giuleşti
Sursa foto: Mircea Sandu

Federaţia Română de Fotbal consideră că protestul suporterilor rapidişti, care au intrat miercuri în greva foamei, este îndreptat greşit către FRF şi LPF şi îi invită să caute vinovaţii la altă adresă.

''Apreciem faptul ca fanii de lângă Podul Grant au recurs la aceasta supremă formă de dragoste şi de sacrificiu, numai că greva foamei este îndreptată tocmai împotriva cui nu trebuie. Nu Federaţia Româna de Fotbal şi Liga Profesionista de Fotbal au adus Rapidul în aceasta situaţie dramatica şi, evident, nemeritată. Alţii sunt principalii vinovaţi şi ei trebuie căutaţi la cel mai înalt nivel managerial al propriei curţi. Şi asta, începând de nu prea demult'', se arată într-un comunicat al FRF, preluat de Agerpres.ro 

FRF afirmă că apreciază şi respectă ataşamentul suporterilor rapidişti faţă de propria echipă şi faţă de culorile clubului, dar că în istoria recentă a grupării ''s-au comis destule erori de ordin managerial şi strategic, ele fiind, de fapt, cele care au adus Rapidul în situaţia de azi''. 


 


 

×