x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ce spune Gigi Becali despre venirea lui Olăroiu: "Eu îi mulţumesc lui Dică"

Ce spune Gigi Becali despre venirea lui Olăroiu: "Eu îi mulţumesc lui Dică"

04 Dec 2017   •   09:09
Ce spune Gigi Becali despre venirea lui Olăroiu: "Eu îi mulţumesc lui Dică"
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Gigi Becali, mesaj ferm pentru Nicolae Dică după FCSB - Juventus 4-0. Răspuns tranşant despre varianta Cosmin Olăroiu

Gigi Becali a fost mulţumit de prestaţia FCSB în partida cu Juventus, scor 4-0, şi spune că Dică nu e deloc sub presiune, chiar dacă Olăroiu este în acest moment liber de contract.

"Nu mă mai întrebaţi de Olăroiu. Avem antrenor calificat în Europa. Nici unu la un miliard să vină Olăroiu. Pun eu presiune destulă pe băiatul ăsta când sunt nervos. Îmi place aşa de mult de caracterul lui Dică, discursul lui. Dar te mai superi când bagi 10 milioane şi e 0-0 la pauză cu Colentina, sau te bat Iaşiul şi Astra. Dar Dică mă înţelege şi îi mulţumesc pentru asta", a spus Becali. 

Despre meciul cu Juventus, Becali spune că s-a temut că mingea nu va intra, dar diferenţa de valoare s-a văzut în cele din urmă. "Îmi era frică de ghinion, nu se punea problema de valoare. Dar la 4-0 nu ai ce să spui. Şi am mai avut şi alte ocazii. Şi meciul cu Lugano e important, dar nu foarte important. Primul loc contează, dar şansele sunt pentru noi. Nu am emoţii. Dar nici nu vreau să mă mai laud, îmi întoarce Dumnezeu spatele", a mai spus Becali. 

Sursa Fanatik

×
Subiecte în articol: gigi becali cosmin olaroiu