x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CE under-17: România a remizat cu Cehia, 1-1

CE under-17: România a remizat cu Cehia, 1-1

03 Mai 2011   •   19:44
CE under-17: România a remizat cu Cehia, 1-1
Sursa foto: /gsp.ro

Naţionala de fotbal under-17 a ţării noastre a debutat cu o remiză la Campionatul European din Serbia, 1-1 cu reprezentativa similară e Cehiei.

România a început în forţă şi putea deschide scorul încă din minutul 3, cînd şutul lui Ţâru a fost scos de pe linia porţii de un fundaş advers. Până la pauză, tricolorii au mai fost periculoşi la două lovituri libere executate de Schuller. Elevii lui Adrian Văsâi au început mai bine şi partea secundă, dar Himcimschi şi Bumba au trecut pe lângă gol, care a venit până la urmă în minutul 52, prin acelaşi Himcimsch, după o acţiune personală.Tricolorii nu au putut rezista presiunii de final a cehilor şi au fost egalaţi în minutul 78 de Salasovic, care a înscris cu un şut de la 30 de metri.

Selecţionerul Adrian Văsâi a folosit contra Cehiei formula: Brănescu - Mişu (70 Birău), Schuller, Puţanu, Mitache - Vaştag, Ţîru - Bumba, I. Roşu, Petresc (50 Paius) - Himcinschi (71 Buia).

În celălalt meci din Grupa B, Olanda a învins Germania cu 2-0. România va mai juca în grupă cu Olanda (6 mai) şi cu Germania (9 mai).

Tot azi, în Grupa A s-au înregistrat următoarele rezultate: Serbia - Danemarca 2-3, Franţa - Anglia 2-2. Primele două din fiecare grupă se califică în semifinale, iar primele trei îşi asigură prezenţa la Campionatul Mondial care va avea loc în această vară în Mexic.

×