x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cea mai mare dilemă pentru Piţurcă vine de pe linia porţii » Cine ne apără de estoni?

Cea mai mare dilemă pentru Piţurcă vine de pe linia porţii » Cine ne apără de estoni?

04 Sep 2012   •   07:18
Cea mai mare dilemă pentru Piţurcă vine de pe linia porţii » Cine ne apără de estoni?

Pantilimon e rezerva la City, Tatarusanu "a comis-o" cu Trnava si cu Otelul: vineri, la Tallinn, va juca cel mai probabil Lobont, care a primit patru goluri in 90 de minute cu Slovenia, in ultimul amical dinaintea preliminariilor.

Silviu Lung si Stelea, titulari la Steaua si Dinamo, in poarta "nationalei" spre Coppa del Mondo '90. Stelea si Prunea, in drumul spre World Cup '94. Tot ei, spre Mondialul din '98. In cruciada spre o calificare la un Campionat Mondial dupa 16 ani, Piturca debuteaza cu o dilema: cine apara? Panti, Tata si Lobby sint variantele ingrijoratoare.

Veteranul ezitant, favorit nr. 1

La Roma, Lobont a stat pe banca in primele doua etape de Serie A. Piturca l-a folosit in "amicalul" cu Slovenia, de luna trecuta, dar jucatorul cu 78 de selectii la "nationala" a incasat patru goluri, la primul dintre ele ezitind sa iasa pe centrare. De altfel, cifrele intilnirii au aratat ca Lobby nu s-a dus pe nici o minge inalta in esecul de la Ljubljana, 3-4!

Cel mai probabil, Lobont va fi preferat totusi lui Pantilimon, dat fiind aportul de experienta pe care il poate aduce unei echipe mai degraba tinere, cum se anunta Romania in meciul cu Estonia.

Citeste articolul intreg pe gsp.ro

×
Subiecte în articol: piţurcă estonia dilema