x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ceartă pe banderolă în naţionala Germaniei

Ceartă pe banderolă în naţionala Germaniei

15 Iul 2010   •   00:00

Căpitanul obişnuit al reprezentativei Germaniei, mijlocaşul Michael Ballack, absent de la Cupa Mondială din cauza unei accidentări, a declarat că solicită înapoi banderola purtată de fundaşul Philipp Lahm la turneul final din Africa de Sud, informează AFP. Lahm (26 de ani, 71 selecţii) declarase, în timpul competiţiei, că nu intenţionează să îi returneze banderola lui Michael Ballack (33 de ani, 98 de selecţii), aflat în funcţia respectivă din anul 2004.

"Eu sunt căpitanul echipei naţionale. Philipp Lahm a spus că nu vrea să-mi returneze banderola, într-un moment pe care eu îl consider inoportun. Eram accidentat şi nu m-am putut apăra. Există ierarhii. O să discut această problemă cu Philipp", a spus Ballack, miercuri, la prezentarea sa oficială în tricoul echipei Bayer Leverkusen, unde va juca în următorii doi ani.

Coechipier cu Lahm la echipa naţională şi la Bayern Munchen, mijlocaşul Bastian Schweinsteiger şi-a exprimat susţinerea pentru Ballack. "În viziunea mea, Ballack este căpitan. Philipp a preluat această funcţie doar pentru că Michael era accidentat", a spus Schweinsteiger, în cotidianul Die Welt.

În timpul Cupei Mondiale, fostul internaţional Lothar Matthaus l-a sfătuit pe Ballack, prin intermediul presei, să pună punct carierei sale în echipa naţională.

×
Subiecte în articol: stiri