x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CFR Cluj încasează 4,5 milioane de euro din transferul lui Alvaro Pereira de la Porto la Chelsea

CFR Cluj încasează 4,5 milioane de euro din transferul lui Alvaro Pereira de la Porto la Chelsea

30 Aug 2011   •   21:00

Presa din Marea Britanie anunta transferul uruguauyanului Alvaro Pereira de la detinatoarea Europa League, FC Porto, la gruparea patronata de Roman Abramovici, in schimbul sumei de 22,5 milioane de euro.

4,5 milioane de euro din aceasta suma va junge in conturile ardelenilor de la CFR Cluj, in conditiile in care, in momentul transferului jucatorului din Gruia in Portugalia, produs la inceputul lui 2009, gruparea patronata de Arpad Paszkany a pastrat 20 la suta din drepturile federative asupra fotbalistului.

Alvaro Pererira a ajuns la CFR in 2008, sosind de la Argentinos Juniors in schimbul unei sume record pentru Liga I, 2,5 milioane de euro. Evolutiile bune ale uruguayanului in tricoul feroviarilor clujeni in partidele disputate de acestia in Liga Campionilor, in sezonul 2008-2009, l-au propulsat pe Pereira la Porto, Cluj primind 4,5 milioane de euro, plus 20 la suta dintr-un viitor transfer.

×