x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CFR Cluj insistă pentru aducerea lui Lobonţ.

CFR Cluj insistă pentru aducerea lui Lobonţ.

06 Iun 2011   •   09:15
CFR Cluj insistă pentru aducerea lui Lobonţ.

Rezerva de lux la AS Roma, Bogdan Lobont ar putea reveni in aceasta vara in Liga 1, unde este dorit de fosta campioana CFR Cluj, care si-a propus castigarea eventului in sezonul viitor. Zvonurile au luat amploare dupa ce ardelenii au renuntat la transferul portughezului Mario Felgueiras de la Sporting Braga, mai ales ca Lobont se afla de cateva zile la Cluj, unde si-a cumparat si o casa.

Potrivit publicatiei Ziua de Cluj, Lobont are sanse reale de a ajunge la un acord cu oficialii lui CFR, dupa ce noul antrenor, Jorge Costa, a renuntat la portarii Stancioiu si Amadia. Mai mult, presedintele Iuliu Muresan a anuntat, la prezentarea oficiala a lui Costa, ca pregateste transferul unui celebru jucator roman, fara a dezvalui insa despre cine este vorba. Initial, portarul a fost ofertat de rivala Universitatea, dar mutarea a picat din cauza pretentiilor financiare ridicate ale acestuia, 800.000 de euro pe sezon.

Daca pista Lobont ar cadea, oficialii lui CFR Cluj mai au si varianta Pantilimon, care ar putea parasi pe Poli Timisoara daca se mentine hotararea de retrogradare a banatenilor.

×
Subiecte în articol: cfr cluj fotbal intern bogdan lobont