x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Chiricheş amână operaţia la nas după returul barajului cu Grecia

Chiricheş amână operaţia la nas după returul barajului cu Grecia

18 Noi 2013   •   18:00
Chiricheş amână operaţia la nas după returul barajului cu Grecia

Vlad Chiricheş a declarat luni că a amânat operaţia la nas până dupa meciul retur cu Grecia, din barajul pentru calificarea la Cupa Mondială din 2014.

"Sunt ok. Nasul e ok, masca mă ajută, mă protejează, sunt bine. Nu am avut senzaţia de teamă la antrenamente şi nici nu mă deranjează. Masca asta e diferită. Miercuri, când mă întorc, mă voi opera şi voi fi apt pentru următorul meci de campionat", a spus Chiricheş.

"Am fost puţin dezamăgit pentru ce s-a întâmplat la echipa de club şi că nu am reuşit să ajung la primul meci. Am avut emoţii pentru băieţi, dar a fost puţină dezamăgire că am pierdut. Trebuie să depăşim emoţiile, pentru că suntem în faţa unui moment important şi cred că putem întoarce rezultatul la Bucureşti. Grecii s-au dovedit foarte puternici la ei, iar rezultatul prezintă realitatea, dar cred că la Bucureşti, cu ajutorul suporterilor, putem întoarce scorul", a mai spus fundaşul naţionalei.

Fotbalistul lui Tootenham speră ca România să nu mai facă greşelile din partida tur, când s-au primit goluri din faze fixe: "Dacă vom primi gol, va fi foarte greu să ne calificăm. Sper să înscriem. S-a văzut foarte clar că au fost foarte puternici la fazele fixe. Sperăm să remediem deficienţele de la meciul tur."

Returul cu Grecia se joacă marţi, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti. Pentru a se califica la Mondialul din Brazilia, România are nevoie de o victorie cu scorul de 2-0 sau la o diferenţă de trei goluri.

În cazul în care România va câştiga cu scorul de 3-1, meciul va intra în prelungiri, iar dacă scorul se menţine şi după 30 de minute, se va trece la executarea loviturilor de departajare, variantă luată în calcul, la conferinţa de presă de luni, de către selecţionerul Victor Piţurcă.

×