x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Claudiu Niculescu s-a transferat la "U" Cluj

Claudiu Niculescu s-a transferat la "U" Cluj

21 Iul 2010   •   00:00
Claudiu Niculescu s-a transferat la "U" Cluj
Sursa foto: /Intact Images

Atacantul echipei Dinamo, Claudiu Niculescu, a semnat, miercuri, un contract pe două sezoane cu nou-promovata în Liga I Universitatea Cluj.

Niculescu are în palmares 284 de meciuri şi 138 de goluri în Liga I. El a jucat timp de şase sezoane la Dinamo pentru care a marcat 98 de goluri în 191 de meciuri. Fotbalistul a debutat în Liga I pe 1 martie 1998, în partida Universitatea Craiova - Petrolul 2-1.

În cupele europene, "Clau-gol" a înscris 18 goluri pentru alb-roşii, fiind cel mai bun marcator din istoria clubului. În echipa naţională a adunat opt selecţii.

În vârstă de 34 de ani, Claudiu Niculescu a evoluat de-a lungul carierei la formaţiile FC Craiova, Extensiv Craiova, Universitatea Craiova, Dinamo Bucureşti, Genoa 1893 (Italia), MSV Duisburg (Germania) şi OmoniaNicosia (Cipru).

Tot astăzi, mijlocaşul Astrei Ploieşti, Vasile Gheorghe, a semnat un contract tot pe două sezoane cu Universitatea Cluj.

Finanţatorul "şepcilor roşii", Florian Walter, a declarat: "Am transferat doi fotbalişti de care aveam nevoie, forţa echipei a crescut prin aducerea lor şi a celorlalţi. Avem încredere în forţele noastre că putem face o figură frumoasă în campionat".

×
Subiecte în articol: stiri