x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Clubul Dinamo l-a transferat pe Gabriel Torje

Clubul Dinamo l-a transferat pe Gabriel Torje

02 Feb 2018   •   14:20
Clubul Dinamo l-a transferat pe Gabriel Torje

 Clubul de fotbal Dinamo a anunţat, vineri, pe site-ul său oficial, transferul mijlocaşului Gabriel Torje (28 de ani), cel care în prima parte a sezonului a evoluat în Turcia, la formaţia Karabukspor.

Torje, care a mai jucat în perioada 2008-2011 la Dinamo, a declarat pentru site-ul citat că aşteaptă cu nerăbdare să îmbrace din nou tricoul alb-roşu. "Sunt bucuros că am revenit la echipa mea de suflet, mi-am dorit foarte mult să îmbrac din nou tricoul alb-roşu. Dinamo este clubul care m-a lansat în fotbalul european şi nu pot uita niciodată că aici am învăţat ce înseamnă performanţa. Sunt un om de cuvânt, un dinamovist şi aştept cu nerăbdare să joc în Ştefan cel Mare alături de cea mai frumoasă galerie din România. Nu e timp pentru declaraţii, echipa este cea mai importantă şi toţi trebuie să ne gândim doar la play-off. Doar la Dinamo Bucureşti", a afirmat el.

Fotbalistul născut pe 22 noiembrie 1989 a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi a semnat un contract cu FC Dinamo valabil până la finalul acestui sezon competiţional.

Torje a evoluat în 137 partide pentru Dinamo, mârcând şi 20 de goluri în Liga 1 (108/17), Cupa României (11/1) şi Europa League (18/2). În sezonul 2017-2018, el a marcat 4 goluri în 18 meciuri pentru Karabukspor, în campionat şi în Cupa Turciei.

Internaţionalul român a evoluat în cariera sa de până acum la formaţiile CFR Timişoara, Poli Timişoara, Dinamo Bucureşti, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Akhmat Grozny şi Karabukspor.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: gabriel torje transferat dinamo