x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Clubul Sepsi OSK Sf.Gheorghe face apel către suporteri să nu răspundă provocărilor galeriei dinamoviste

Clubul Sepsi OSK Sf.Gheorghe face apel către suporteri să nu răspundă provocărilor galeriei dinamoviste

29 Apr 2018   •   12:20
Clubul Sepsi OSK Sf.Gheorghe face apel către suporteri să nu răspundă provocărilor galeriei dinamoviste
Sursa foto: Pal Arpad

Staff-ul clubului de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a lansat, duminică, înaintea meciului cu Dinamo Bucureşti, un apel către suporteri de a-şi susţine echipa favorită în spiritul sportivităţii şi de a nu răspunde eventualelor provocări venite din partea galeriei adverse. 

"Vă rugăm ca pe durata meciului să vă susţineţi echipa favorită în spiritul sportivităţii, să rămâneţi lucizi şi să nu răspundeţi eventualelor provocări, dar să semnalaţi organelor de ordine şi organizatorilor orice acţiune sau intenţie de tulburare a ordinii publice", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a clubului. 

De asemenea, reprezentanţii clubului Sepsi OSK au solicitat suporterilor să vină din timp la stadion pentru a se evita aglomeraţia, accesul în stadionul municipal urmând să se facă începând cu ora 16,00, dar şi să susţină o campanie umanitară în beneficiul unui tânăr suporter. 

"Lansăm un apel către iubitorii fotbalului să susţină campania de strângere de fonduri lansată de Szekely Legio ("Legiunea secuiască" - denumirea galeriei echipei Sepsi -n.red.) pentru un tânăr suporter, care are nevoie de o intervenţie chirurgicală în Germania. Pe timpul meciului dintre Sepsi OSK şi Dinamo vor fi amplasate cutii pentru donaţii în sectoarele stadionului", mai menţionează sursa citată. 

Nu în ultimul rând, cetăţenii au fost atenţionaţi că, din motive de siguranţă, începând de duminică seara maşinile nu vor mai avea acces în parcarea din faţa stadionului. 

Meciul dintre Sepsi OSK şi Dinamo Bucureşti, disputat în cadrul etapei a VII-a a pla-yout-ului Ligii I de fotbal, va avea loc pe stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, luni 30 aprilie, de la ora 18,00. 

După ultimul său meci, cu FC Botoşani, încheiat la egalitate, 2-2 (1-1), în deplasare, luni, Sepsi a acumulat 20 puncte şi este pe poziţia a patra în play-out, iar Dinamo pe primul loc, cu 35 de puncte. AGERPRES

×